Ήχος και εικόνα

  Εντυπωσιάστε το ακροατήριό σας με εκπληκτική ευκρίνεια

  Οθόνη ψηφιακής προβολής και βιντεοδιασκέψεων Full HD Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εντυπωσιάστε το ακροατήριό σας με εκπληκτική ευκρίνεια

 • Προηγμένη αποτροπή αποτύπωσης ίχνους

  Οι στατικές εικόνες που παραμένουν στην οθόνη για μεγάλες χρονικές περιόδους μπορεί να αφήσουν μια "εικόνα διπλού ειδώλου" ή ένα εφέ αποτύπωσης ίχνους της εικόνας στις οθόνες LCD. Αν και η αποτύπωση ίχνους της εικόνας δεν είναι μόνιμη στις οθόνες LCD, δεν θέλετε να συμβαίνει αυτό, ειδικά σε τοποθεσίες όπου το περιεχόμενο προβάλλεται όλο το εικοσιτετράωρο.

 • Προηγμένη εργοστασιακή βαθμονόμηση χρώματος

  Όταν εγκαθιστάτε ένα video wall σε διαμόρφωση 3 x 3, 2 x 4 ή 5 x 5, αυτό που θέλετε είναι η απόδοση των χρωμάτων κάθε εικόνας να είναι σταθερή σε κάθε χρησιμοποιούμενη οθόνη. Συνεπώς, κάθε οθόνη είναι ειδικά βαθμονομημένη από το εργοστάσιο ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα των προηγμένων video wall.

 • Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος

  Η προσαρμογή των ρυθμίσεων της οθόνης ταιριάζει με τον περιβάλλοντα φωτισμό χωρίς παρέμβαση του χρήστη.

 • Συμβατότητα με τα πρότυπα RoHS για τη φροντίδα του περιβάλλοντος

  Η Philips κατασκευάζει προϊόντα απεικόνισης σε συμμόρφωση με τα αυστηρά πρότυπα για τον περιορισμό επικίνδυνων ουσιών όπως ο μόλυβδος και άλλες τοξικές ουσίες σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

 • Οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

  Oθόνη με ανάλυση Full HD. Με κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης 1080 προοδευτικών γραμμών, 1920 pixel η καθεμία. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας για σήματα εισόδου HD με έως και 1080 γραμμές. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με βέλτιστη φωτεινότητα και υπέροχα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Σχεδιασμός λεπτού πλαισίου για κομψή εμφάνιση

  Το σχέδιο λεπτού πλαισίου προσδίδει στην οθόνη ένα κομψό λουκ, που την καθιστά ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιπλέον, το σχέδιο αυτό καθιστά την οθόνη ιδανική για video wall με σύμπλεγμα οθονών.

 • Μικρό εξάρτημα στην πίσω πλευρά για την τοποθέτηση ενός υπολογιστή μικρού μεγέθους

  Οι επαγγελματικοί υπολογιστές αποτελούν τμήμα των περισσότερων εγκαταστάσεων δημόσιας προβολής. Πολύ συχνά, αυξάνουν το συνολικό μήκος της οθόνης και προκαλούν μεγάλη ακαταστασία με τα καλώδια. Γι' αυτό σχεδιάσαμε αυτή την οθόνη με την είσοδο Smart στο πίσω κάλυμμα, που είναι ιδανική για την ενσωμάτωση ενός επαγγελματικού υπολογιστή μικρού μεγέθους. Και, συν τοις άλλοις, το σύστημα διαχείρισης καλωδίων προσφέρει μια σπουδαία λύση για τακτοποιημένα καλώδια, επαγγελματικής εμφάνισης.

 • Βελτιωμένη λειτουργία ζουμ για εφαρμογές συμπλέγματος οθονών

  Η λειτουργία εσωτερικού ζουμ επιτρέπει εύκολη εφαρμογή ενός συμπλέγματος οθονών, χωρίς την ανάγκη ακριβού εξωτερικού εξοπλισμού. Με δυνατότητα συμπλέγματος 25 οθονών μέσω διαχωρισμού 5 οθονών στην κάθε πλευρά, οριζόντια και κάθετα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: