Φορητό CD Player

  Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς

  Με το πρακτικό του στρογγυλό σχήμα και την ελκυστική σχεδίαση με ημιδιαφανές πορτάκι CD, το AX2506 θα ζωντανέψει την εμπειρία ακρόασης όταν κινείστε. Απολαύστε πραγματικά ομαλή αναπαραγωγή μουσικής, χωρίς αναπηδήσεις - παντού & πάντα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μεγιστοποιεί την μουσική απόλαυση, δίνοντας έμφαση στα μπάσα της μουσικής σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης - χαμηλό ή υψηλό – με το πάτημα ενός κουμπιού! Οι τελικές συχνότητες μπάσων συνήθως χάνονται όταν η ένταση είναι σε χαμηλό επίπεδο. Για να μη συμβαίνει αυτό, η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μπορεί να εναλλαχθεί για ενίσχυση του επιπέδου των μπάσων, ώστε να απολαμβάνετε σταθερό ήχο ακόμα και όταν χαμηλώνετε την ένταση.

 • Magic ESP™ 45 δευτερολέπτων

  Η Ηλεκτρονική προστασία κατά της αναπήδησης είναι μια χρήσιμη λειτουργία που διασφαλίζει μουσική χωρίς αναπηδήσεις, ακόμα και όταν τρέχετε ή μετακινήστε και το CD player τραντάζεται και ταρακουνιέται. Οι συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Ηλεκτρονικής προστασίας κατά της αναπήδησης έχουν και ένα έξυπνο ηλεκτρονικό buffer το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τόσο το περιεχόμενό του όσο και τις ταχύτητες περιστροφής της κεφαλής του λέιζερ για να διασφαλίσει μουσική ακρόαση χωρίς διακοπές.

 • Αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW

  Η Philips είναι γνωστή για τα προϊόντα της, τα οποία είναι συμβατά με πολλά είδη δίσκων που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτό το ηχοσύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική από CD, CD-R και CD-RW. Συσκευή συμβατή με CD-RW σημαίνει ότι το ηχοσύστημα μπορεί να αναπαράγει τόσο εγγράψιμους δίσκους CD-Recordable (CD-R) όσο και επανεγγράψιμους δίσκους CD-Rewritable (CD-RW). Οι δίσκοι CD-R μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά και να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε CD player, ενώ οι δίσκοι CD-RW μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές και να αναπαραχθούν μόνο σε συμβατά CD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: