Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς

  Με το πρακτικό του στρογγυλό σχήμα και την ελκυστική σχεδίαση, το AX2500 θα ζωντανέψει την εμπειρία ακρόασης όταν κινείστε. Απολαύστε πραγματικά ομαλή αναπαραγωγή μουσικής, χωρίς αναπηδήσεις - παντού, πάντα.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανθεκτικότητα στους κραδασμούς

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μεγιστοποιεί την μουσική απόλαυση, δίνοντας έμφαση στα μπάσα της μουσικής σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης - χαμηλό ή υψηλό – με το πάτημα ενός κουμπιού! Οι τελικές συχνότητες μπάσων συνήθως χάνονται όταν η ένταση είναι σε χαμηλό επίπεδο. Για να μη συμβαίνει αυτό, η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μπορεί να εναλλαχθεί για ενίσχυση του επιπέδου των μπάσων, ώστε να απολαμβάνετε σταθερό ήχο ακόμα και όταν χαμηλώνετε την ένταση.

 • Magic ESP™ 45 δευτερολέπτων

  Η Ηλεκτρονική προστασία κατά της αναπήδησης είναι μια χρήσιμη λειτουργία που διασφαλίζει μουσική χωρίς αναπηδήσεις, ακόμα και όταν τρέχετε ή μετακινήστε και το CD player τραντάζεται και ταρακουνιέται. Οι συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Ηλεκτρονικής προστασίας κατά της αναπήδησης έχουν και ένα έξυπνο ηλεκτρονικό buffer το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τόσο το περιεχόμενό του όσο και τις ταχύτητες περιστροφής της κεφαλής του λέιζερ για να διασφαλίσει μουσική ακρόαση χωρίς διακοπές.

 • Αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW

  Η Philips είναι γνωστό ότι κατασκευάζει προϊόντα, τα οποία είναι συμβατά με πολλούς δίσκους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Το ηχοσύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική από CD,CD-R και CD-RW. Ένα μόνο CD μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 ώρες μουσικής. Συσκευή συμβατή με CD-RW σημαίνει ότι το ηχοσύστημα μπορεί να αναπαράγει και εγγράψιμους δίσκους CD-Recordable (CD-R) και επανεγγράψιμους δίσκους CD-Rewritable (CD-RW). Οι δίσκοι CD-R μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά και να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε CD player, ενώ οι δίσκοι CD-RW μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές και να αναπαραχθούν μόνο σε συμβατά CD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: