Φορητό ραδιόφωνο

  Ευκολία μεγέθους τσέπης με ψηφιακή ποιότητα

  Μικρό ψηφιακό ραδιόφωνο με 10 προεπιλεγμένους σταθμούς και αυτόματο συντονισμό.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ευκολία μεγέθους τσέπης με ψηφιακή ποιότητα

 • Ψηφιακό ραδιόφωνο με προεπιλεγμένους σταθμούς για μεγαλύτερη άνεση

  Ψηφιακό ραδιόφωνο με προεπιλεγμένους σταθμούς για μεγαλύτερη άνεση

  Απλά συντονιστείτε στο σταθμό που επιθυμείτε να ορίσετε ως προεπιλογή, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί προεπιλογής για να αποθηκεύσετε τη συχνότητα στη μνήμη. Με τη δυνατότητα αποθήκευσης προεπιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό χωρίς να χρειάζεται να συντονίζετε τις συχνότητες κάθε φορά.

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μεγιστοποιεί την μουσική απόλαυση, δίνοντας έμφαση στα μπάσα της μουσικής σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης - χαμηλό ή υψηλό – με το πάτημα ενός κουμπιού! Οι τελικές συχνότητες μπάσων συνήθως χάνονται όταν η ένταση είναι σε χαμηλό επίπεδο. Για να μη συμβαίνει αυτό, η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μπορεί να εναλλαχθεί για ενίσχυση του επιπέδου των μπάσων, ώστε να απολαμβάνετε σταθερό ήχο ακόμα και όταν χαμηλώνετε την ένταση.

 • Η ευρεία οθόνη LCD απλοποιεί την επιλογή των λειτουργιών ελέγχου

  Το μεγάλο κείμενο στην οθόνη υγρών κρυστάλλων σάς καθοδηγεί με ευκολία μέσα από τις επιλογές ελέγχου, ενώ ο φωτισμός οθόνης απλοποιεί τον έλεγχο για όλο το περιβάλλον οικιακής ψυχαγωγίας στο σκοτάδι. Μείνετε ενημερωμένοι και διατηρήστε τον έλεγχο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: