για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900857658/8727900857658_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Tornado Automatic

  Σπειροειδής λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας

  Με αισθητήρα φωτός υψηλής απόδοσης

  Χάρη στον αυτόματο αισθητήρα φωτός που διαθέτει, αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips σας προσφέρει έντονο φως ακριβώς όταν το χρειάζεστε, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Αυτός ο λαμπτήρας χαμηλής κατανάλωσης μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα για έως και 10 χρόνια. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Προτεινόμενη λιανική τιμή: 14,70 €

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Tornado Automatic Σπειροειδής λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας

15 W (70 W), E27, Ζεστό λευκό 8727900857658 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Με αισθητήρα φωτός υψηλής απόδοσης

Ανάβει αυτόματα τη νύχτα

 • Μοναδική φωτεινότητα και αποδοτικότητα

  Μοναδική φωτεινότητα και αποδοτικότητα

  Μεγαλύτερη φωτεινότητα σημαίνει συνήθως και μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος. Τώρα, όμως, με τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της Philips μπορείτε να απολαμβάνετε έντονο, αναζωογονητικό φως, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα. Είναι ιδανικοί για φωτισμό εργασίας σε γραφεία (οικιακά και μη) ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεστε πιο έντονο φωτισμό.

 • Αυτόματη ενεργοποίηση

  Αυτόματη ενεργοποίηση

  Χάρη στον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας προσφέρει εξαιρετικά εύκολη χρήση και είναι ιδανικός για χώρους όπου πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση με ασφάλεια πολύ γρήγορα.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Με έως και 80% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, αυτός ο λαμπτήρας σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα από το λογαριασμό του ρεύματος, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Διάρκεια ζωής έως και 10 ολόκληρα χρόνια

  Διάρκεια ζωής έως και 10 ολόκληρα χρόνια

  Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της Philips έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο χρόνο. Με διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια, δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο και τα έξοδα να τους αλλάζετε συχνά, ενώ χρόνο με το χρόνο εξοικονομείτε ενέργεια.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Εάν σπάσετε ένα λαμπτήρα είναι εξαιρετικά απίθανο να επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο η υγεία σας. Εάν σπάσει ένας λαμπτήρας, αερίστε το δωμάτιο για 30 λεπτά και αφαιρέστε τα κομμάτια, κατά προτίμηση με γάντια. Τοποθετήστε τα σε κλειστή πλαστική σακούλα και μεταφέρετέ το στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα.
 • * Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ειδικά απόβλητα και να μεταφέρονται στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Η Ευρωπαϊκή βιομηχανία φωτισμού έχει δημιουργήσει υποδομές με τη δυνατότητα ανακύκλωσης υδραργύρου, άλλων μετάλλων, γυαλιού, κ.λπ.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: