για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900826876/8727900826876_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Softone

  Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας luster

  Χαρείτε πιο απαλό φως

  Αυτός ο λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας της Philips σας προσφέρει θερμό, απαλό φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα. Με διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια, αυτός ο λαμπτήρας χαμηλής κατανάλωσης σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τέλεια τα φωτιστικά σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Softone Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας luster

7 W (30 W), E14, Ζεστό λευκό 8727900826876 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Χαρείτε πιο απαλό φως

Δημιουργήστε μια ζεστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα

 • Μοιάζει με έναν συνηθισμένο λαμπτήρα luster

  Μοιάζει με έναν συνηθισμένο λαμπτήρα luster

  Αυτός ο λαμπτήρας συνδυάζει τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας με κομψή, κλασική εμφάνιση και αίσθηση. Είναι ιδανικός για γενικό οικιακό φωτισμό και καθώς αναδεικνύει τέλεια τα φωτιστικά σας.

 • Φως απαλό και ευχάριστο για τα μάτια

  Φως απαλό και ευχάριστο για τα μάτια

  Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της σειράς Softone της Philips έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ήπιο, διαχεόμενο φως και είναι η τέλεια λύση για γενικό οικιακό φωτισμό. Επιλέξτε τη θερμοκρασία χρώματος που προτιμάτε για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Με έως και 80% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, αυτός ο λαμπτήρας σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα από το λογαριασμό του ρεύματος, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Διάρκεια ζωής έως και 10 ολόκληρα χρόνια

  Διάρκεια ζωής έως και 10 ολόκληρα χρόνια

  Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της Philips έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο χρόνο. Με διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια, δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο και τα έξοδα να τους αλλάζετε συχνά, ενώ χρόνο με το χρόνο εξοικονομείτε ενέργεια.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Εάν σπάσετε ένα λαμπτήρα είναι εξαιρετικά απίθανο να επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο η υγεία σας. Εάν σπάσει ένας λαμπτήρας, αερίστε το δωμάτιο για 30 λεπτά και αφαιρέστε τα κομμάτια, κατά προτίμηση με γάντια. Τοποθετήστε τα σε κλειστή πλαστική σακούλα και μεταφέρετέ το στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα.
 • * Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ειδικά απόβλητα και να μεταφέρονται στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Η Ευρωπαϊκή βιομηχανία φωτισμού έχει δημιουργήσει υποδομές με τη δυνατότητα ανακύκλωσης υδραργύρου, άλλων μετάλλων, γυαλιού, κ.λπ.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: