για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598474/8718696598474_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Ένα κερί, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

  Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με ό,τι κάνετε. Με έναν λαμπτήρα κερί Philips SceneSwitch LED, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε τη ρύθμιση από τον διακόπτη που ήδη έχετε. Δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

LED Κερί

5, 5 W - 4 W - 2 W (40 W), E14, Ζεστό λευκό, Χωρίς ροοστάτη 8718696598474 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ένα κερί, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Λειτουργεί με τον διακόπτη που ήδη έχετε

 • Η λάμπα μπορεί να απομνημονεύσει την τελευταία σας ρύθμιση

  Η λάμπα Scene Switch διαθέτει ενσωματωμένο τσιπ μνήμης, που απομνημονεύει την τελευταία ρύθμιση φωτισμού όταν ο διακόπτης είναι απενεργοποιημένος για πάνω από 6 δευτερόλεπτα. Αν δεν αλλάζετε συχνά ρυθμίσεις, το φως θα είναι στην αγαπημένη σας λειτουργία όταν θα το ανάψετε ξανά.

 • Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής σε χρωματιστή επιφάνεια. Το φυσικό εξωτερικό φως έχει CRI 100 και χρησιμοποιείται ως πρότυπο σύγκρισης για οποιαδήποτε άλλη πηγή φωτισμού. Ο CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, κοντά στην τιμή του ήλιου, αντανακλώντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο.

 • Δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση

  Ο λαμπτήρας προσφέρει από μόνος του μια μεγάλη ποικιλία σκηνικών φωτισμού, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη και διάθεση. Επειδή διαθέτει έξυπνη τεχνολογία, δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση. Αν αντικαταστήστε τον λαμπτήρα σας με τον λαμπτήρα Scene Switch, μπορείτε να αλλάζετε σκηνικό απλώς πατώντας τον διακόπτη που ήδη έχετε. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε μέγιστη άνεση με ελάχιστα χρήματα και ελάχιστο κόπο. Πλέον, μπορείτε να αλλάζετε εύκολα ατμόσφαιρα, ανάλογα με ό,τι κάνετε και τη διάθεση που έχετε κάθε στιγμή.

 • Επαναφορά της λάμπας στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση

  Όταν χρησιμοποιούνται πολλές λάμπες και δεν συγχρονίζονται πλέον, απλώς ανοιγοκλείστε τον διακόπτη (ανάψτε και σβήστε τον ξανά σε 1 δευτερόλεπτο), για να επαναφέρετε τις λάμπες στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονομήστε έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Έτσι, θα μειώσετε το ύψος των λογαριασμών ρεύματος και θα ξεκινήσετε την εξοικονόμηση Τώρα.

 • Τρεις ρυθμίσεις φωτισμού, από 2700 K έως 2500 K και 2200 K

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λάμπες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, άνετο φως, ενώ οι λάμπες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν πιο δυναμικό φως. Οι νέοι λαμπτήρες Scene Switch επιτρέπουν την εναλλαγή από λειτουργικό φωτισμό σε φυσικό φως και σε ζεστό, άνετο φως που χαμηλώνει. Τα επίπεδα φωτισμού μπορούν να μειωθούν από 100% σε 40%, σε 10%. Πλέον, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το χώρο σας ανάλογα με την εργασία που κάνετε ή τη διάθεση που έχετε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: