για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598375/8718696598375_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  LED

  Λαμπτήρας

  Αλλάξτε τις ρυθμίσεις φωτισμού χωρίς να αλλάξετε λαμπτήρες

  Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με ό,τι κάνετε. Με έναν λαμπτήρα Philips SceneSwitch LED, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε τη ρύθμιση από τον διακόπτη που ήδη έχετε. Δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις φωτισμού χωρίς να αλλάξετε λαμπτήρες

Λειτουργεί με τον διακόπτη που ήδη έχετε

 • Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής σε χρωματιστή επιφάνεια. Το φυσικό εξωτερικό φως έχει CRI 100 και χρησιμοποιείται ως πρότυπο σύγκρισης για οποιαδήποτε άλλη πηγή φωτισμού. Ο CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, κοντά στην τιμή του ήλιου, αντανακλώντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο.

 • Δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση

  Ο λαμπτήρας προσφέρει από μόνος του μια μεγάλη ποικιλία σκηνικών φωτισμού, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη και διάθεση. Επειδή διαθέτει έξυπνη τεχνολογία, δεν απαιτείται ροοστάτης ή επιπλέον εγκατάσταση. Αν αντικαταστήστε τον λαμπτήρα σας με τον λαμπτήρα Scene Switch, μπορείτε να αλλάζετε σκηνικό απλώς πατώντας τον διακόπτη που ήδη έχετε. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε μέγιστη άνεση με ελάχιστα χρήματα και ελάχιστο κόπο. Πλέον, μπορείτε να αλλάζετε εύκολα ατμόσφαιρα, ανάλογα με ό,τι κάνετε και τη διάθεση που έχετε κάθε στιγμή.

 • Επαναφορά της λάμπας στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση

  Όταν χρησιμοποιούνται πολλές λάμπες και δεν συγχρονίζονται πλέον, απλώς ανοιγοκλείστε τον διακόπτη (ανάψτε και σβήστε τον ξανά σε 1 δευτερόλεπτο), για να επαναφέρετε τις λάμπες στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή ρύθμιση.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονομήστε έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Έτσι, θα μειώσετε το ύψος των λογαριασμών ρεύματος και θα ξεκινήσετε την εξοικονόμηση Τώρα.

 • Η ρύθμιση φωτισμού αλλάζει πανεύκολα πατώντας απλώς τον διακόπτη που ήδη έχετε.

  Πατήστε το διακόπτη για να αλλάξετε την ατμόσφαιρα από μια ρύθμιση φωτισμού που μοιάζει με το φυσικό φως ημέρας σε ένα ζεστό, οικείο φως που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την κάθε στιγμή. Πλέον, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το χώρο σας ανάλογα με την εργασία που κάνετε ή τη διάθεση που έχετε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: