-

  Αισθητήρας κίνησης

  Ανάβει τα φώτα

  Προσθέστε έναν αισθητήρα κίνησης στο σύστημα Philips hue για ευκολία, σιγουριά και εξοικονόμηση ενέργειας. Λειτουργεί με μπαταρίες και είναι ασύρματος, ώστε να μπορείτε να τον τοποθετήστε σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Διαμορφώνεται εύκολα μέσω της εφαρμογής Philips hue. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ανάβει τα φώτα

Ενεργοποιείται από την κίνηση

 • Συνδέστε έως 50 λαμπτήρες Philips hue

  Συνδέστε έως 50 λαμπτήρες Philips hue

  Μπορείτε να συνδέσετε έως 50 λαμπτήρες και διάφορα εξαρτήματα στη γέφυρα Philips hue (δεν περιλαμβάνεται). Απλώς αρχίστε με κάποιο από τα διαθέσιμα βασικά κιτ ή μία γέφυρα και συνεχίστε να προσθέτετε προϊόντα Philips hue. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα με ένα μόνο άγγιγμα μέσω της εφαρμογής Philips hue για iOS και Android. Το Philips hue βασίζεται στο Zigbee, μια αξιόπιστη τεχνολογία χαμηλής ισχύος για τον έλεγχο των φώτων. Στο σύστημα προστίθενται συνεχώς νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Οι ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού γίνονται ασύρματα και απρόσκοπτα, απευθείας στο προϊόν Philips hue.

 • Ενεργοποιεί τα φώτα hue όταν ανιχνεύεται κίνηση

  Συνδέστε τον αισθητήρα κίνησης Philips hue στη γέφυρα Philips hue μέσω της εφαρμογής Philips hue και τα φώτα Philips hue θα ενεργοποιούνται αυτόματα όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο. Ιδανικό για το μπάνιο, το διάδρομο, το υπόγειο ή το γκαράζ. Μπορείτε να επιλέξετε στην εφαρμογή ποια σκηνή ή ρύθμιση φωτός θα πρέπει να ενεργοποιείται όταν ανιχνεύεται κίνηση. Όταν δεν ανιχνεύεται κίνηση, τα φώτα θα σβήνουν αυτόματα.

 • Ενεργοποιείται αυτόματα με απαλό φως τη νύχτα

  Είναι δυνατός ο ορισμός διαφόρων ρυθμίσεων φωτισμού για την ημέρα και τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο αισθητήρας μπορεί να ενεργοποιήσει καθαρό λευκό φως, για να σας βοηθήσει να βλέπετε καλύτερα. Τη νύχτα, μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα απαλό νυχτερινό φως όταν εσείς ή το παιδί σας σηκωθείτε από το κρεβάτι. Αρκεί για να σας βοηθήσει να μετακινηθείτε στο σκοτάδι, χωρίς να ξυπνήσετε την υπόλοιπη οικογένεια.

 • Ενεργοποιεί τα φώτα μόνο όταν χρειάζεται

  Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός, τα φώτα ενεργοποιούνται μόνο όταν είναι απαραίτητο. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ευαισθησία στο φως στην εφαρμογή Philips hue, έτσι ώστε ο αισθητήρας να ενεργοποιείται μόνο όταν χρειάζεστε λίγο επιπλέον φως. Ο αισθητήρας κίνησης επίσης σας βοηθά να εξοικονομήσετε ενέργεια με την αυτόματη απενεργοποίηση φώτων σε περιοχές που δεν χρησιμοποιούνται. Όταν δεν ανιχνεύεται κίνηση, η ένταση των φώτων μειώνεται ώστε να απενεργοποιηθούν αυτόματα μετά από μια επιλεγμένη χρονική στιγμή.

 • Χωρίς καλώδια, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας

  Ο αισθητήρας κίνησης λειτουργεί με μπαταρίες, ώστε να είναι πλήρως ασύρματος για εύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Η εγκατάσταση γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Απλώς βάλτε τον σε ένα ράφι, πλαϊνό τραπέζι ή στερεώστε τον σε τοίχο/οροφή, χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη βίδα. Ακόμη, μπορείτε να τον προσαρτήσετε μαγνητικά σε μεταλλικές επιφάνειες. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γωνία εντοπισμού, γυρίζοντας τον αισθητήρα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: