Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  Φωτίστε κάθε στιγμή!

  Ξεκινήστε με το κιτ Starter Philips hue για εφέ λευκού φωτισμού και απολαύστε φυσικό λευκό φως κάθε στιγμή της ημέρας. Δυνατότητα ελέγχου μέσω έξυπνης συσκευής, μέσω του ασύρματου διακόπτη που παρέχεται με το κιτ, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης με wearable. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φωτίστε κάθε στιγμή!

Συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας σας!

 • Ζεστό λευκό έως ψυχρό, έντονο φως ημέρας

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή με διάφορα εφέ όμορφου, φυσικού λευκού φωτισμού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε την απόχρωση του λευκού φωτός, από ψυχρό, δυναμικό φως ημέρας έως χαλαρωτικό ζεστό λευκό φως. Πάρτε τον έλεγχο και δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που θέλετε. Ούτε πολύ έντονη ούτε πολύ σκοτεινή. Απλώς η ιδανική.

 • Πάρτε ενέργεια, συγκεντρωθείτε, διαβάστε και χαλαρώστε με φως

  Το φως επηρεάζει τη διάθεση, τη συμπεριφορά, την εγρήγορση και τις συνήθειές μας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να ρυθμίσετε το κατάλληλο φως για κάθε στιγμή. Ο φωτισμός Philips hue σάς βοηθά να γεμίσετε ενέργεια, να συγκεντρωθείτε, να διαβάσετε και να χαλαρώσετε. Μετατρέψτε τις καθημερινές σας συνήθειες σε απολαυστικές στιγμές. Νιώστε τη διαφορά. Αισθανθείτε καλύτερα.

 • Ξυπνήστε απαλά, όπως με την ανατολή του ήλιου

  Βελτιώστε τον ύπνο σας και ξυπνήστε ήρεμα, για να αρχίσετε δυναμικά την ημέρα. Το Philips hue σάς βοηθά να ξυπνήσετε όμορφα. Η σταδιακά αυξανόμενη φωτεινότητα δημιουργεί την αίσθηση ότι ξυπνάτε φυσικά με το φως του ήλιου, αντί για τον απότομο ήχο του ξυπνητηριού.

 • Χειριστείτε τα φώτα με το δικό σας τρόπο

  Συνδέστε τους λαμπτήρες Philips hue με τη γέφυρα και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips hue ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονόμετρα, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips hue.

 • Έλεγχος μέσω του παρεχόμενου ασύρματου ροοστάτη Philips hue

  Ελέγξτε τους λαμπτήρες Philips hue χωρίς smartphone ή tablet. Με τον παρεχόμενο ασύρματο διακόπτη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα φώτα, να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 προκαθορισμένες ρυθμίσεις φωτισμού και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα. Μέσω της εφαρμογής Philips hue, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του διακόπτη και να προσθέσετε τα αγαπημένα σας σκηνικά φωτισμού Philips hue. Η τοποθέτηση γίνεται γρήγορα, απλά και χωρίς κόπο. Απλώς τοποθετήστε το διακόπτη στο σημείο που θέλετε χρησιμοποιώντας βίδες ή την αυτοκόλλητη ταινία στο πίσω μέρος.

 • Σύνδεση με συσκευές wearable

  Συνδέστε το Philips hue σε συσκευές wearable και ξεκλειδώστε λειτουργίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Το Philips hue συνδέεται με ρολόι Apple, συσκευές Android, Pebble και διάφορες δημοφιλείς συσκευές παρακολούθησης φυσικής κατάστασης μέσω IFTTT, όπως οι Fitbit και Jawbone. Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιείτε τα φώτα αυτόματα όταν αρχίζετε να ξυπνάτε ή όταν έχετε κοιμηθεί όσο πρέπει.

 • Συμβατότητα με την τεχνολογία Apple HomeKit και το Works With Nest

  Το Philips hue συνδέεται με άλλες μάρκες και προϊόντα, για αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα. Οι συσκευές Friends of hue συνεργάζονται στο σπίτι για εσάς. Το Philips hue είναι συμβατό με την τεχνολογία Apple HomeKit. Ζητήστε από το Siri να ενεργοποιήσει τα φώτα ή να επαναφέρει σκηνικά φωτισμού χωρίς να πατήσετε ούτε ένα μόνο κουμπί. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές τρίτων για να συνδέσετε τα φώτα με άλλες συσκευές Apple HomeKit. Το Philips hue συνεργάζεται επίσης με το Nest, για να είναι το σπίτι σας πιο έξυπνο και άνετο, όπου κι αν βρίσκεστε.

 • Συνδέστε έως 50 λαμπτήρες Philips hue

  Μπορείτε να συνδέσετε έως 50 λαμπτήρες και 7 ροοστάτες hue στη γέφυρα Philips hue (περιλαμβάνεται). Απλώς αρχίστε με κάποιο από τα διαθέσιμα κιτ Starter και συνεχίστε να προσθέτετε προϊόντα Philips hue. Έτσι, θα μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα με ένα μόνο άγγιγμα μέσω της πρακτικής εφαρμογής Philips hue για έξυπνες συσκευές iOs και Android. Το Philips hue βασίζεται στο Zigbee, μια ασφαλή και αξιόπιστη τεχνολογία χαμηλής ισχύος για τον έλεγχο των φώτων. Στο σύστημα προστίθενται συνεχώς νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Οι ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού γίνονται ασύρματα και απρόσκοπτα, απευθείας στο προϊόν Philips hue

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: