για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291785415/8718291785415_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  LED

  Ανακλαστήρας (με ροοστάτη)

  Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

  Αυτή η λάμπα LED κατευθυνόμενου φωτισμού προσφέρει εστιασμένη δέσμη ζεστού λευκού φωτός με ροοστάτη και είναι το ιδανικό υποκατάστατο για τους παραδοσιακούς ανακλαστήρες Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Προτεινόμενη λιανική τιμή: 23,10 €

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

ΝΕΟ

LED Ανακλαστήρας (με ροοστάτη)

5, 7W (60 W), E27, Ζεστό λευκό, Με ροοστάτη 8718291785415 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Δημιουργήστε μια ζεστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα

 • Πραγματικά ζεστό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως (2700 K)

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως.

 • Τέλειο σχήμα που αντικαθιστά την παραδοσιακή λάμπα πυρακτώσεως NR50

  Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, αυτός ο ανακλαστήρας LED είναι η ιδανική βιώσιμη εναλλακτική σε έναν παραδοσιακό λαμπτήρα πυρακτώσεως NR50.

 • Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής σε χρωματιστή επιφάνεια. Το φυσικό εξωτερικό φως έχει CRI 100 και χρησιμοποιείται ως πρότυπο σύγκρισης για οποιαδήποτε άλλη πηγή φωτισμού. Ο CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, κοντά στην τιμή του ήλιου, αντανακλώντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο.

 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση - εξοικονόμηση ενέργειας έως και 90%

  Αντικαθιστώντας τους παραδοσιακούς λαμπτήρες φωτισμού με μια εναλλακτική λυχνία LED της Philips, θα έχετε άμεση, σημαντική εξοικονόμηση στο ρεύμα, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

 • Διάρκεια ζωής έως και 20 έτη

  Με διάρκεια ζωής έως 20.000 ώρες, αυτός ο λαμπτήρας LED της Philips θα σας εξασφαλίσει την ατμόσφαιρα που θέλετε για έως 20 έτη.*

 • Δέσμη φωτός αλογόνου 36º

  Με μια οικεία, εστιασμένη έξοδο φωτός, εφάμιλλη σε όψη και αίσθηση με τους ανακλαστήρες αλογόνου, αυτός ο λαμπτήρας ανακλαστήρα LED είναι κατάλληλος τόσο για φωτισμό ανάδειξης όσο και για φωτισμό γενικής χρήσης.

 • Λεία επιφάνεια και υψηλής ποιότητας φινίρισμα

  Αυτός ο ανακλαστήρας LED με οικείο σχήμα προσφέρει όλες τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, διατηρώντας παράλληλα την όψη και την αίσθηση ενός παραδοσιακού λαμπτήρα.

 • Με ροοστάτη

  Σχεδιασμένοι για να παρέχουν ποιοτική ρύθμιση έντασης, ώστε να δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα για οποιαδήποτε δραστηριότητα, είτε χαλαρή είτε έντονη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • *Βάσει μέσου όρου χρήσης 3 ωρών την ημέρα

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: