για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291203193/8718291203193_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Halogen Classic

  Λαμπτήρας αλογόνου luster

  Αστραφτερό φως αλογόνου σε γνώριμο σχήμα

  Η σειρά Halogen Classic της Philips περιλαμβάνει λαμπτήρες στα γνωστά σχήματα, που προσφέρουν αστραφτερό, φυσικό, ρυθμιζόμενο φως. Με διπλάσια διάρκεια ζωής από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους λαμπτήρες αλογόνου Halogen Classic για να φωτίσετε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Halogen Classic Λαμπτήρας αλογόνου luster

28 W (35 W), E14, Ζεστό λευκό 8718291203193 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Αστραφτερό φως αλογόνου σε γνώριμο σχήμα

Όμορφο διακοσμητικό σχέδιο

 • Φυσικό, λαμπερό φως

  Φυσικό, λαμπερό φως

  Αυτός ο νέος κλασικός λαμπτήρας σας προσφέρει αστραφτερό, φυσικό φως αλογόνου αναδεικνύοντας έτσι τα χρώματα στον εσωτερικό σας χώρο σε όλη τους την ένταση. Άμεση φωτεινότητα, χωρίς καθυστέρηση.

 • Με ροοστάτη

  Με ροοστάτη

  Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτός ο λαμπτήρας αλογόνου της Philips είναι συμβατός με όλους τους ροοστάτες και μπορείτε να τον ρυθμίστε έτσι, ώστε να εκπέμπει από έντονο, αστραφτερό φως έως ζεστή, απαλή λάμψη.

 • Με διπλάσια διάρκεια ζωής από έναν συνηθισμένο λαμπτήρα

  Με διπλάσια διάρκεια ζωής από έναν συνηθισμένο λαμπτήρα

  Αυτός ο λαμπτήρας έχει διπλάσια διάρκεια ζωής από έναν συνηθισμένο λαμπτήρα. Έτσι, αντικαθιστά ουσιαστικά δύο λαμπτήρες εξασφαλίζοντάς σας λιγότερα έξοδα και μικρότερο κόπο. Η διάρκεια ζωής υπολογίζεται με μέσο όρο χρήσης 2,7 ώρες την ημέρα ή 1.000 ώρες το χρόνο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: