για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291192862/8718291192862_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  LED

  Σποτ (με ροοστάτη)

  Σποτ με ρύθμιση έντασης και εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός

  Το σποτ LED της Philips προσφέρει εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Αποτελεί ιδανική λύση μακράς διαρκείας για σποτ 35W με κάλυκα GU10. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

LED Σποτ (με ροοστάτη)

4, 5W (35W), Λάμπα GU10, Ζεστό λευκό, Με ροοστάτη 8718291192862 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Σποτ με ρύθμιση έντασης και εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός

Απαλλαγείτε από τον μπελά της αλλαγής σποτ

 • Απαλλαγείτε από τον μπελά της συχνής αλλαγής λάμπας

  Απαλλαγείτε από τον μπελά της συχνής αλλαγής λάμπας

  Τα σποτ LED της Philips αποτελούν την ανθεκτική εναλλακτική στα σποτ αλογόνου, και από τη στιγμή που θα εγκατασταθούν δεν πρόκειται να σας προβληματίσουν, καθώς διατηρούν για πολλά χρόνια την όμορφη δέσμη φωτός που τα χαρακτηρίζει.

 • Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής σε χρωματιστή επιφάνεια. Το φυσικό εξωτερικό φως έχει CRI 100 και χρησιμοποιείται ως πρότυπο σύγκρισης για οποιαδήποτε άλλη πηγή φωτισμού. Ο CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, κοντά στην τιμή του ήλιου, αντανακλώντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο.

 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση - εξοικονόμηση ενέργειας έως και 90%

  Πολύ χαμηλή κατανάλωση - εξοικονόμηση ενέργειας έως και 90%

  Αντικαθιστώντας τους παραδοσιακούς λαμπτήρες φωτισμού με μια εναλλακτική λυχνία LED της Philips, θα έχετε άμεση, σημαντική εξοικονόμηση στο ρεύμα, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

 • Διάρκεια ζωής έως και 15 έτη

  Διάρκεια ζωής έως και 15 έτη

  Με διάρκεια ζωής έως 15.000 ώρες, αυτός ο λαμπτήρας LED της Philips θα σας εξασφαλίσει την ατμόσφαιρα που θέλετε για έως 15 έτη.*

 • Δέσμη φωτός αλογόνου 36º

  Δέσμη φωτός αλογόνου 36º

  Με μια οικεία, εστιασμένη απόδοση φωτισμού, εφάμιλλη σε όψη και αίσθηση με τα σποτ αλογόνου, αυτό το σποτ LED είναι κατάλληλο τόσο για φωτισμό ανάδειξης όσο και για φωτισμό γενικής χρήσης.

 • Με ροοστάτη

  Με ροοστάτη

  Σχεδιασμένοι για να παρέχουν ποιοτική ρύθμιση έντασης, ώστε να δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα για οποιαδήποτε δραστηριότητα, είτε χαλαρή είτε έντονη.

 • Πραγματικά ζεστό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως (2700 K)

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • *Βάσει μέσου όρου χρήσης 3 ωρών την ημέρα
 • **Αυτός ο λαμπτήρας συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις EMC όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με έναν ηλεκτρονικό μετασχηματιστή υψηλής ποιότητας, όπως ο μετασχηματιστής Philips CERTALINE 60. Η απόδοση μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μετασχηματιστή που χρησιμοποιείται για το λαμπτήρα.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: