Διαρκής φωτισμός ανάδειξης, με εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός

  Τα σποτ LED της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Αποτελούν ιδανική λύση μακράς διαρκείας για σποτ 50W με κάλυκα GU5,3. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης, με εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός

Απαλλαγείτε από τον μπελά της αλλαγής σποτ

 • Απαλλαγείτε από τον μπελά της συχνής αλλαγής λάμπας

  Απαλλαγείτε από τον μπελά της συχνής αλλαγής λάμπας

  Τα σποτ LED της Philips αποτελούν την ανθεκτική εναλλακτική στα σποτ αλογόνου, και από τη στιγμή που θα εγκατασταθούν δεν πρόκειται να σας προβληματίσουν, καθώς διατηρούν για πολλά χρόνια την όμορφη δέσμη φωτός που τα χαρακτηρίζει.

 • Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Υψηλή χρωματική απόδοση (CRI > 80) για ζωντανά χρώματα

  Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα μιας φωτιστικής πηγής σε χρωματιστή επιφάνεια. Το φυσικό εξωτερικό φως έχει CRI 100 και χρησιμοποιείται ως πρότυπο σύγκρισης για οποιαδήποτε άλλη πηγή φωτισμού. Ο CRI των λαμπτήρων LED της Philips είναι πάντα μεγαλύτερος από 80, κοντά στην τιμή του ήλιου, αντανακλώντας τα χρώματα με φυσικό τρόπο.

 • Πολύ χαμηλή κατανάλωση - εξοικονόμηση ενέργειας τουλάχιστον 80%

  Πολύ χαμηλή κατανάλωση - εξοικονόμηση ενέργειας τουλάχιστον 80%

  Αντικαθιστώντας τους παραδοσιακούς λαμπτήρες φωτισμού με μια εναλλακτική λυχνία LED της Philips, θα έχετε άμεση, σημαντική εξοικονόμηση στο ρεύμα, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

 • Διάρκεια ζωής έως και 20 έτη

  Διάρκεια ζωής έως και 20 έτη

  Με διάρκεια ζωής έως 20.000 ώρες, αυτός ο λαμπτήρας LED της Philips θα σας εξασφαλίσει την ατμόσφαιρα που θέλετε για έως 20 έτη.*

 • Δέσμη φωτός αλογόνου 36º

  Δέσμη φωτός αλογόνου 36º

  Με μια οικεία, εστιασμένη έξοδο φωτός, εφάμιλλη σε όψη και αίσθηση με τα σποτ αλογόνου, αυτό το σποτ LED είναι κατάλληλο τόσο για φωτισμό ανάδειξης όσο και για φωτισμό γενικής χρήσης.

 • Πραγματικά ζεστό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως (2700 K)

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως.

 • Λεία επιφάνεια και υψηλής ποιότητας φινίρισμα

  Αυτό το σποτ LED με ανθεκτική σχεδίαση προσφέρει όλες τις πιο πρόσφατες καινοτομίες βασισμένο σε υλικά υψηλής ποιότητας. Είναι μια πραγματικά ιδανική λύση φωτισμού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • *Βάσει μέσου όρου χρήσης 3 ωρών την ημέρα

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: