για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291144410/8718291144410_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Economy

  Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας

  Ξοδέψτε λιγότερο, εξοικονομήστε περισσότερο

  Αυτός ο λαμπτήρας Economy της Philips είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή, εάν χρειάζεστε έναν απλό λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας σε κλασικό σχήμα. Με διάρκεια ζωής έως και 6 χρόνια, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα έως και 80%. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Προτεινόμενη λιανική τιμή: 7,35 €

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Economy Λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας

8 W (38 W), E27, Ζεστό λευκό, Χωρίς ροοστάτη 8718291144410 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ξοδέψτε λιγότερο, εξοικονομήστε περισσότερο

Ποιότητα Philips στη σωστή τιμή

 • Μοιάζει με έναν συνηθισμένο λαμπτήρα

  Μοιάζει με έναν συνηθισμένο λαμπτήρα

  Αυτός ο λαμπτήρας συνδυάζει τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας με κομψή, κλασική εμφάνιση και αίσθηση. Είναι ιδανικός για γενικό οικιακό φωτισμό και καθώς αναδεικνύει τέλεια τα φωτιστικά σας.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Με έως και 80% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, αυτός ο λαμπτήρας σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα από το λογαριασμό του ρεύματος, ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Διάρκεια ζωής έως και 6 ολόκληρα χρόνια

  Διάρκεια ζωής έως και 6 ολόκληρα χρόνια

  Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας της Philips έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο χρόνο. Με διάρκεια ζωής έως και 6 χρόνια, δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο και τα έξοδα να τους αλλάζετε συχνά, ενώ χρόνο με το χρόνο εξοικονομείτε ενέργεια.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • Εάν σπάσετε ένα λαμπτήρα είναι εξαιρετικά απίθανο να επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο η υγεία σας. Εάν σπάσει ένας λαμπτήρας, αερίστε το δωμάτιο για 30 λεπτά και αφαιρέστε τα κομμάτια, κατά προτίμηση με γάντια. Τοποθετήστε τα σε κλειστή πλαστική σακούλα και μεταφέρετέ το στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα.
 • * Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ειδικά απόβλητα και να μεταφέρονται στις τοπικές εγκαταστάσεις αποβλήτων για ανακύκλωση. Η Ευρωπαϊκή βιομηχανία φωτισμού έχει δημιουργήσει υποδομές με τη δυνατότητα ανακύκλωσης υδραργύρου, άλλων μετάλλων, γυαλιού, κ.λπ.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: