Κάθε φωτογραφία αφηγείται μια ιστορία

  Προβάλετε, μοιραστείτε, οργανώστε και ξαναζήστε τις αναμνήσεις σας! Το 7FF2CWO προβάλλει ψηφιακές φωτογραφίες με την ποιότητα και τα πλούσια χρώματα των εκτυπωμένων φωτογραφιών στο ιδανικό μέγεθος 4x6 - ο ευκολότερος τρόπος προβολής των ψηφιακών σας φωτογραφιών χωρίς PC. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

PhotoFrame

Οθόνη LCD 17, 8 εκ. (7"), Περ. προβολής 16, 5 εκ. (6, 5") 7FF2CWO/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Κάθε φωτογραφία αφηγείται μια ιστορία

 • Περιστροφή, ζουμ, περικοπή, mask και προσθήκη εφέ στις φωτογραφίες σας

  Περιστροφή, ζουμ, περικοπή, mask και προσθήκη εφέ στις φωτογραφίες σας

  Με τον οδηγό PhotoEffect Wizard μπορείτε να περιστρέφετε, να μεγεθύνετε, να περικόπτετε ακόμα και να προσαρμόζετε τους τόνους των χρωμάτων σε ασπρόμαυρο ή σέπια ενώ εργάζεστε στο PhotoFrame.

 • Υψηλή πυκνότητα pixel για ευκρινή και πιο λεπτομερή εμφάνιση φωτογραφίας

  Η καλύτερη οθόνη υψηλής πυκνότητας στη βιομηχανία διαθέτει 88% περισσότερα pixel ανά τετραγωνική ίντσα ακόμα και από μια προηγμένη οθόνη LCD 43 εκ. (17"), ενώ εμφανίζει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με τις ίδιες "πραγματικές", πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Τέλεια ψηφιακά χρώματα για ζωντανή και εντυπωσιακή προβολή φωτογραφιών

  Η έγχρωμη οθόνη αναδεικνύει τις φωτογραφίες σας με ζωηρά και πραγματικά χρώματα παρουσιάζοντας φωτογραφίες με το ίδιο ευρύ φάσμα χρωμάτων που διαθέτουν οι εκτυπωμένες φωτογραφίες.

 • Εξαιρετικά υλικά και φινίρισμα δίνουν αξία στις φωτογραφίες σας

  Ο σχεδιασμός και τα εξαιρετικά υλικά περιλαμβάνουν μια στερεή μεταλλική βάση, κομψό πλαίσιο και λεπτομερές φινίρισμα δίνοντας μια αίσθηση αξίας και εκλεπτυσμένου γούστου, ενώ προσθέτουν λάμψη στις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο PhotoFrame.

 • Αυτόματος προσανατολισμός φωτογραφιών για κάθετη ή οριζόντια προβολή

  Αυτόματη αναγνώριση οριζόντιας/κάθετης προβολής με αισθητήρα που αναγνωρίζει τον προσανατολισμό του PhotoFrame και προβάλλει κάθε φωτογραφία με τον ανάλογο τρόπο.

 • Διασκεδάστε με κολάζ: πολλαπλές φωτογραφίες σε μία προβολή

  Πρόκειται για ένα εφέ slideshow το οποίο συγκεντρώνει διαφορετικές φωτογραφίες αυτόματα και τυχαία και τις προβάλλει σε μορφή κολάζ καταργώντας τα άκομψα περιθώρια που μπορεί να προκύψουν κατά την προβολή φωτογραφιών μικρότερου μεγέθους από το μέγεθος της οθόνης.

 • Αναπαραγωγή slideshow, μίας φωτογραφίας, μικρογραφιών ή εμφάνιση ρολογιού

  Οι λειτουργίες ευέλικτης προβολής σάς δίνουν την ελευθερία να εμφανίσετε τις φωτογραφίες σας μία κάθε φορά, ως μικρογραφίες για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση ή να δημιουργήσετε ένα slideshow με τις πιο αγαπημένες σας φωτογραφίες.

 • Δημιουργήστε άλμπουμ και slideshow και διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας.

  Το Smart Album σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε άλμπουμ, καθώς επίσης να ρυθμίσετε και να προσαρμόσετε τα εφέ μετάβασης στα slideshow των φωτογραφιών σας.

 • Αντιγράψτε φωτογραφίες από μια κάρτα μνήμης σε μια άλλη για επιπλέον αποθήκευση

  Το PhotoFrame της Philips μπορεί να διαβάσει ταυτόχρονα δύο κάρτες μνήμης μέσω των ενσωματωμένων συσκευών ανάγνωσης καρτών μνήμης ενώ το λογισμικό SmartCopy σάς βοηθά να αντιγράφετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες από τη μία κάρτα μνήμης στην άλλη. Το λογισμικό προσαρμόζει το μέγεθος των φωτογραφιών που αντιγράφονται και τις συμπιέζει αυτόματα με αποτέλεσμα να μεγιστοποιεί τον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείτε να αποθηκεύσετε εσωτερικά ή εξωτερικά.

 • Αποθηκεύστε έως 1.000 φωτογραφίες στην εσωτερική μνήμη

  Η έξυπνη αποθήκευση φωτογραφιών χρησιμοποιεί έξυπνο λογισμικό που ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης χωρίς να μειώνει την ποιότητα εμφάνισης της φωτογραφίας.

 • Λειτουργία με τροφοδοσία εναλλ ρεύματος ή ασύρματα με επαν/ζόμενη μπαταρία

  Η τροφοδοσία με ρεύμα ή μπαταρία σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε το PhotoFrame απλά με ρεύμα, ή ασύρματα, με την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: