Κρεμαστό φωτιστικό

  Κρεμαστό φωτιστικό

  Giving light a new experience

  Θαυμάστε τις καθαρές, σαφείς γραμμές και την κομψή, γεωμετρική απλότητα της ρετρό σχεδίασης της δεκαετίας του '60 με απόλυτα σύγχρονα στοιχεία - ακραίες φουτουριστικές αναλογίες που καθίστανται δυνατές μόνο χάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογία φωτισμού.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Giving light a new experience

 • Εφέ διάχυτου φωτός

  Εφέ διάχυτου φωτός

  Ο διάχυτος φωτισμός θα γεμίσει το χώρο σας με θερμό λευκό φως, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και σεβασμό στο περιβάλλον. Το διάχυτο φως είναι ιδανικό για γενικές χρήσεις φωτισμού.

 • Ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού με ροοστάτη

  Ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού με ροοστάτη

  Τα περισσότερα φωτιστικά LED της Philips διαθέτουν δυνατότητα ρύθμισης έντασης, γεγονός που σημαίνει ότι είναι δυνατή η ρύθμιση του επιπέδου φωτός του μέσω ενός ροοστάτη. Η ένδειξη ρύθμισης έντασης αναφέρεται πάντα στη συσκευασία του εκάστοτε προϊόντος, όπως επίσης και στο εγχειρίδιο που το συνοδεύει. Στα περισσότερα φωτιστικά LED της Philips, η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός εξωτερικού επιτοίχιου ροοστάτη με δυνατότητα διακοπής φάσεων (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Αυτοί οι ροοστάτες είναι συμβατοί με ηλεκτρικούς (χωρητικούς) μετατροπείς και οδηγούς LED. Η Philips δοκίμασε έναν αριθμό επιτοίχιων ροοστατών που αποδείχθηκαν συμβατοί με τα φωτιστικά LED της Philips. Μια ενημερωμένη λίστα των συμβατών ροοστατών διατίθεται στην ενότητα λήψεων και υποστήριξης.

 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

  Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

  Μια πηγή φωτός που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Η σειρά Ledino προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, τουλάχιστον 20.000 ωρών (που ισοδυναμεί με 20 χρόνια για μια μέση χρήση 3 ωρών/ημέρα) με ένα σύνολο τουλάχιστον 13.000 κύκλων ενεργοποίησης/απενεργοποίησης). Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από μια τέλεια ατμόσφαιρα φωτισμού στο σπίτι σας, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση ή την αντικατάσταση λαμπτήρων.

 • Φωτισμός LED υψηλής ισχύος

  Φωτισμός LED υψηλής ισχύος

  Η μονάδα LED είναι μια μοναδικής ανάπτυξης λύση της Philips, η οποία συνδυάζει 3 LED σε ένα συνθετικό και αλουμινένιο περίβλημα. Αυτή η τεχνική παρέχει βέλτιστη απόδοση φωτισμού και 100% ομοιόμορφο χρώμα φωτός.

 • Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% ενέργειας

  Η τεχνολογία φωτισμού LED που χρησιμοποιείται στα φωτιστικά της Philips είναι άκρως αποδοτική από ενεργειακής άποψης (μια μονάδα 7,5 W παράγει 350 Lumen). Συνεπώς, κάθε φωτιστικό εξοικονομεί ενέργεια, βοηθώντας τους καταναλωτές να εξοικονομούν χρήματα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Εάν θέλετε ενεργειακά αποδοτικό οικιακό φωτισμό με σπουδαίο φως σε μεγάλο εύρος σύγχρονων σχεδίων, τότε η λύση βρίσκεται σίγουρα στα προϊόντα LED της Philips LED.

 • Εφέ ζεστού, λευκού φωτός

  Εφέ ζεστού, λευκού φωτός

  Φωτίστε το σπίτι σας με εφέ ζεστού, λευκού φωτός, χάρη στην τελευταία πρωτοποριακή τεχνολογία LED. Η Philips παρουσιάζει την τελευταία γενιά λαμπτήρων υψηλής ισχύος LED με εφέ ζεστού λευκού φωτισμού, οι οποίοι αγγίζουν μια θερμοκρασία χρώματος της τάξης των 2.700 Kelvin. Αυτή η καινοτομία οδηγεί τα φωτιστικά μας ένα βήμα παραπέρα. Επιτρέπει στους καταναλωτές να συνδυάζουν την κομψότητα και τη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας με την αποδοτικότητα φωτισμού και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Προσαρμόσιμο ύψος

  Προσαρμόσιμο ύψος
 • Υψηλή ποιότητα φωτισμού με υψηλή απόδοση φωτισμού.

  Μια μονάδα 7,5W παράγει απόδοση φωτισμού ισοδύναμη με αυτή ενός λαμπτήρα πυρακτώσεως 40W (350 Lumen) με ισχυρή απόδοση φωτισμού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: