Κάθε φωτογραφία αφηγείται μια ιστορία

  Προβάλετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με την ποιότητα και το πλούσιο χρώμα των επαγγελματικών εκτυπώσεων! Ο ευκολότερος τρόπος προβολής ψηφιακών φωτογραφιών χωρίς PC. Το Philips 5FF2CMI PhotoFrame συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τον κομψό σχεδιασμό του. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κάθε φωτογραφία αφηγείται μια ιστορία

 • Περιστροφή, ζουμ, περικοπή, mask και προσθήκη εφέ στις φωτογραφίες σας

  Περιστροφή, ζουμ, περικοπή, mask και προσθήκη εφέ στις φωτογραφίες σας

  Με τον οδηγό PhotoEffect Wizard μπορείτε να περιστρέφετε, να μεγεθύνετε, να περικόπτετε ακόμα και να προσαρμόζετε τους τόνους των χρωμάτων σε ασπρόμαυρο ή σέπια ενώ εργάζεστε στο PhotoFrame.

 • Προβολή και διαχείριση φωτογραφιών στις κάρτες μνήμης ή την εσωτερική μνήμη

  Προβολή και διαχείριση φωτογραφιών στις κάρτες μνήμης ή την εσωτερική μνήμη

  Το Memory-Card Manager αποτελείται από δύο ενσωματωμένες συσκευές ανάγνωσης καρτών και ένα λειτουργικό λογισμικό για προβολή, επεξεργασία, αποθήκευση και οργάνωση των φωτογραφιών σας που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης, άμεσα και χωρίς προβλήματα - χωρίς υπολογιστή.

 • Υψηλή πυκνότητα pixel για ευκρινή και πιο λεπτομερή εμφάνιση φωτογραφίας

  Η καλύτερη οθόνη υψηλής πυκνότητας στη βιομηχανία που διαθέτει 88% περισσότερα pixel ανά τετραγωνική ίντσα ακόμα και από μια εξελιγμένη οθόνη LCD 17 ιντσών -- και εμφανίζει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με τις ίδιες 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που έχετε συνηθίσει να βλέπετε στις τυπωμένες φωτογραφίες.

 • Τέλεια ψηφιακά χρώματα για ζωντανή και εντυπωσιακή προβολή φωτογραφιών

  Η έγχρωμη οθόνη αναδεικνύει τις φωτογραφίες σας με ζωηρά και πραγματικά χρώματα παρουσιάζοντας φωτογραφίες με το ίδιο ευρύ φάσμα χρωμάτων που διαθέτουν οι εκτυπωμένες φωτογραφίες.

 • Λόγος καρέ 4:3 για βέλτιστη προβολή χωρίς παραμόρφωση

  Το ψηφιακό PhotoFrame της Philips εξασφαλίζει προβολή των φωτογραφιών σας σε λόγο 4:3 για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

 • Αυτόματος προσανατολισμός φωτογραφιών για κάθετη ή οριζόντια προβολή

  Αυτόματη αναγνώριση οριζόντιας/κάθετης προβολής με αισθητήρα που αναγνωρίζει τον προσανατολισμό του PhotoFrame και προβάλλει κάθε φωτογραφία με τον ανάλογο τρόπο.

 • Αναπαραγωγή slideshow, μίας φωτογραφίας, μικρογραφιών ή εμφάνιση ρολογιού

  Οι λειτουργίες ευέλικτης προβολής σάς δίνουν την ελευθερία να εμφανίσετε τις φωτογραφίες σας μία κάθε φορά, ως μικρογραφίες για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση ή να δημιουργήσετε ένα slideshow με τις πιο αγαπημένες σας φωτογραφίες.

 • Δημιουργήστε άλμπουμ και slideshow και διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας.

  Το Smart Album σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε άλμπουμ, καθώς επίσης να ρυθμίσετε και να προσαρμόσετε τα εφέ μετάβασης στα slideshow των φωτογραφιών σας.

 • Διασκεδάστε με κολάζ: πολλαπλές φωτογραφίες σε μία προβολή

  Πρόκειται για ένα εφέ slideshow το οποίο συγκεντρώνει διαφορετικές φωτογραφίες αυτόματα και τυχαία και τις προβάλλει σε μορφή κολάζ καταργώντας τα άκομψα περιθώρια που μπορεί να προκύψουν κατά την προβολή φωτογραφιών μικρότερου μεγέθους από το μέγεθος της οθόνης.

 • Αντιγράψτε φωτογραφίες από μια κάρτα μνήμης σε μια άλλη για επιπλέον αποθήκευση

  Το PhotoFrame της Philips μπορεί να διαβάσει ταυτόχρονα δύο κάρτες μνήμης μέσω των ενσωματωμένων συσκευών ανάγνωσης καρτών μνήμης ενώ το λογισμικό SmartCopy σάς βοηθά να αντιγράφετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες από τη μία κάρτα μνήμης στην άλλη. Το λογισμικό προσαρμόζει το μέγεθος των φωτογραφιών που αντιγράφονται και τις συμπιέζει αυτόματα με αποτέλεσμα να μεγιστοποιεί τον αριθμό των φωτογραφιών που μπορείτε να αποθηκεύσετε εσωτερικά ή εξωτερικά.

 • USB 2.0 για γρήγορη και εύκολη μεταφορά φωτογραφιών από τον υπολογιστή σας

  Σύνδεση USB 2.0 και συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο για γρήγορη και εύκολη μεταφορά φωτογραφιών από τον υπολογιστή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: