Βραβευμένη απόδοση

  Εφοδιασμένη με τεχνολογία Micro Dimming Premium και Moth Eye, η τηλεόραση 46PFL9707 3D Smart LED σάς προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας και την καλύτερη απόδοση αντίθεσης στην κατηγορία της για οποιοδήποτε περιεχόμενο - 2D ή 3D. Ζήστε την εμπειρία της Smart TV Premium και του 3D με τον πιο εκπληκτικό τρόπο! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Βραβευμένη απόδοση

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βραβευμένη απόδοση

Απολαύστε Smart TV με την καλύτερη ποιότητα εικόνας

 • Ambilight Spectra XL, η νέα τεχνολογία Ambilight για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης

  Επεκτείνετε την εμπειρία προβολής, με το Ambilight Spectra XL. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την οθόνη, προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από την πίσω πλευρά της τηλεόρασης προς στον τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού, έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της τηλεόρασης. Χάρη στη λειτουργία προσαρμογής, η απόχρωση του φωτισμού είναι πάντοτε τέλεια, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου.

 • Τηλεόραση Full HD και Perfect Pixel HD Engine, για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Απολαύστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης. Χάρη στον εντοπισμό και στη μείωση του θορύβου και των οπτικών ειδώλων σε όλες τις πηγές περιεχομένου, οι εικόνες είναι ευκρινείς και πεντακάθαρες. Η οθόνη Full HD με 1920x1080 pixel προσφέρει εξαιρετική εικόνα εκπληκτικής φωτεινότητας, χωρίς τρεμόπαιγμα.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για ασύρματη Smart TV

  Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi στην τηλεόραση Philips, μπορείτε να απολαμβάνετε ασύρματα στο σπίτι έναν κόσμο περιεχομένου με Smart TV.

 • 3D Max Clarity 1000, για εμπειρία Full HD 3D χωρίς τρεμόπαιγμα

  3D Max Clarity 1000, για εμπειρία Full HD 3D χωρίς τρεμόπαιγμα

  Αγγίξτε νέα όρια στην τεχνολογία 3D, με το 3D Max Clarity 1000. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ενεργού 3D και την πιο πρόσφατη οθόνη υψηλής ταχύτητας για ρεαλιστικό βάθος απεικόνισης, αντίθεση και ρεαλισμό, το 3D Max Clarity 1000 σάς προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής Full HD 3D χωρίς τρεμόπαιγμα. Επιπλέον, μετατρέπει οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε ζωντανό και άψογο 3D. Με το 3D Clarity 1000 θα έχετε ασύγκριτη απόδοση 3D.

 • Μοναδική λειτουργία παιχνιδιού σε πλήρη οθόνη για δύο παίκτες, για παιχνίδια 2D

  Μοναδική λειτουργία παιχνιδιού σε πλήρη οθόνη για δύο παίκτες, για παιχνίδια 2D

  Με τα γυαλιά 3D της Philips, η τηλεόρασή σας μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού για δύο παίκτες σε πλήρη οθόνη. Στα παιχνίδια 2D για δύο παίκτες, ο κάθε παίκτης βλέπει συνήθως το δικό του παιχνίδι στη μισή οθόνη. Με την τεχνολογία 3D, όλοι οι παίκτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ταυτόχρονα το παιχνίδι 2D σε πλήρη οθόνη, πατώντας απλώς ένα κουμπί στα γυαλιά.

 • Απολαύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε άψογο 3D, με το πάτημα ενός κουμπιού

  Απολαύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε άψογο 3D, με το πάτημα ενός κουμπιού

  Δείτε όλη σας τη συλλογή σε ζωντανό και άψογο 3D – ακόμα και τις παλιές, ασπρόμαυρες κλασικές ταινίες. Η Philips σάς προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψετε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε πραγματικό χρόνο και με υψηλή ποιότητα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι υπότιτλοι εμφανίζονται σε σταθερό βάθος και δεν υπάρχουν σφάλματα, όπως η προβολή του φόντου στο προσκήνιο.

 • Μοναδική προσαρμογή βάθους 3D για να παρακολουθείτε 3D με τον τρόπο που θέλετε

  Μοναδική προσαρμογή βάθους 3D για να παρακολουθείτε 3D με τον τρόπο που θέλετε

  Ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το 3D. Αυτός είναι και ο λόγος που η Philips σάς παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το επίπεδο του βάθους 3D ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η μοναδική προσαρμογή βάθους 3D σάς επιτρέπει να επιλέξετε το βάθος εικόνας που ταιριάζει περισσότερο με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε αλλά και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Έτσι, το περιεχόμενο γίνεται λιγότερο κουραστικό για τα μάτια σας. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως την εμπειρία 3D.

 • Τεχνολογία Moth Eye, για υψηλότερη αντίθεση εικόνας και χαμηλότερη αντανάκλαση

  Τεχνολογία Moth Eye, για υψηλότερη αντίθεση εικόνας και χαμηλότερη αντανάκλαση

  Εμπνευσμένο από την τελειότητα της φύσης, το Moth Eye μιμείται τις ειδικές νανοδομές του ματιού των εντόμων που τα βοηθούν να κρύβονται από τα αρπακτικά και οι οποίες, ως γνωστόν, αποτελούν την τελειότερη αντιανακλαστική επιφάνεια. Αυτές οι εκπληκτικές ιδιότητες επεκτείνουν την αντίθεση εικόνας, χαρίζοντας βάθος στους σκόρους τόνους και αυξάνοντας ταυτόχρονα τη φωτεινότητα των ανοιχτών στοιχείων, χωρίς να δημιουργούν άλω ή αντανάκλαση. Απολαύστε ρεαλιστική αντίθεση με απίστευτα εκπληκτική λεπτομέρεια.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 1200 Hz, για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 1200 Hz, για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Το Perfect Motion Rate (PMR) 1200Hz προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων, για καθαρές και ζωντανές εικόνες στις ταινίες με γρήγορη δράση. Το νέο πρότυπο PMR της Philips συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ταχύτερου ρυθμού ανανέωσης οθόνης, της τεχνολογίας Perfect Natural Motion και μια μοναδικής φόρμουλας επεξεργασίας, για απαράμιλλη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

 • Τεχνολογία Micro Dimming Premium που μειώνει τα τμήματα LED, για καλύτερη αντίθεση

  Τεχνολογία Micro Dimming Premium που μειώνει τα τμήματα LED, για καλύτερη αντίθεση

  Το Micro Dimming Premium παρέχει ιδανική αντίθεση και τις πιο ζωντανές εικόνες που μπορείτε να φανταστείτε. Απολαύστε εικόνα που κόβει την ανάσα, χάρη στο ειδικό σύστημα οπίσθιου φωτισμού της λεπτής οθόνης: αποτελείται από περισσότερα LED, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα, για καλύτερη αντίθεση της οθόνης. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή εικόνα με εξαιρετική αντίθεση, ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα.

 • Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Νοικιάστε ταινίες απευθείας στην τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ, παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με το Net TV. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.

 • Κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις μέσω Skype™ στην τηλεόρασή σας

  Κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις μέσω Skype™ στην τηλεόρασή σας

  Δώστε μια νέα διάσταση στις κλήσεις σας και μοιραστείτε εμπειρίες με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, όπου κι αν βρίσκονται. Πραγματοποιήστε κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας με το Skype™: απλώς συνδέστε την προαιρετική κάμερα Philips (PTA317/00) στην τηλεόραση και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ σας.

 • Παρακολουθήστε τηλεόραση σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, με τη λειτουργία Wi-Fi Smart Screen*

  Παρακολουθήστε τηλεόραση σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, με τη λειτουργία Wi-Fi Smart Screen*

  Με τη Wi-Fi Smart Screen* μπορείτε πλέον να σηκώνεστε από τον καναπέ και να παρακολουθείτε όλες τις ψηφιακές τηλεοπτικές εκπομπές από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού. Κατεβάστε την εφαρμογή MyRemote της Philips, προωθήστε την εκπομπή από την τηλεόραση στο iPad σας και συνεχίστε να την παρακολουθείτε. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική από τις έξυπνες συσκευές σας στη μεγάλη οθόνη. Η απόλυτη ελευθερία στις προβολές σας!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • Η λειτουργία κατάδειξης τηλεχειριστήριου θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης λογισμικού το φθινόπωρο του 2012
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η λειτουργία Wi-Fi Smart Screen θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης λογισμικού το φθινόπωρο του 2012
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/smarttv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Η κάμερα Skype διατίθεται ξεχωριστά
 • Η επιφάνεια Moth Eye έχει ιδιαίτερα χαμηλή ανάκλαση, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται πιο εύκολα λεκέδες και δαχτυλιές. Για βέλτιστα αποτελέσματα, πρέπει να την καθαρίζετε μόνο με το παρεχόμενο ειδικό πανάκι και το καθαριστικό υγρό SVC1116G (σε πράσινο μπουκάλι, δεν παρέχεται). Ανατρέξτε στις οδηγίες καθαρισμού του προϊόντος.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια (ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι), και όχι για κανάλια αναλογικής μετάδοσης ή για εξωτερικές εισόδους. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+).

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: