Αποπλάνηση με φως

  Αφήστε το φωτισμό να μεταμορφώσει την οπτική σας εμπειρία με την Aurea Flat TV. Το Ambilight Spectra με active frame ενσωματώνεται στον εκπληκτικό σχεδιασμό. Με Perfect Pixel HD Engine και Full HD 1080p, η εικόνα της οθόνης LCD γίνεται ρεαλιστική Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αποπλάνηση με φως

 • Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Βιώστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωηρών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε. Οι καθαρές και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες είναι αποτέλεσμα των οπτικών ειδώλων και του εντοπισμού και μείωσης του θορύβου σε όλες τις πηγές περιεχομένου - από πολυμέσα έως απλές τηλεοράσεις.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή προβολή ταινιών Full HD

  Απολαύστε δράση χωρίς τρεμόπαιγμα. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (συμπεριλαμβανομένων ταινιών 1080p και 24p True Cinema σε Blu-Ray και DVD). Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή προβολή εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας χωρίς θόρυβο. Απολαύστε απόδοση εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα του κινηματογράφου!

 • Ambilight Spectra με Active Frame και sensorial halo

  Ambilight Spectra με Active Frame και sensorial halo

  Το sensorial halo του Ambilight Spectra επεκτείνει το φωτισμό και την ατμόσφαιρα της εικόνας εκτός της οθόνης. Βυθίζεστε απόλυτα στις εικόνες και η οπτική εμπειρία αποκτά μια μαγική διάσταση. Η Aurea έχει μοναδικό σχεδιασμό υψηλής ποιότητας με πρόσοψη από ενιαίο κομμάτι κρυστάλλου. Το Active Frame μεταμορφώνει αυτό το κομψό αντικείμενο σε μια ζωντανή εμπειρία χρωμάτων και φωτός. Πάνω από 150 ισχυρές LED που βρίσκονται γύρω από την οθόνη δημιουργούν ένα απαλό, πολύχρωμο εφέ φωτοστέφανου που τυλίγει την οθόνη και διαχέεται αρμονικά στον τοίχο.

 • Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ αυξάνει την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, με χρόνο απόκρισης στα 2 millisecond. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες, ακόμα και με γρήγορη κίνηση στην οθόνη.

 • HD ready 1080p για βέλτιστη ποιότητα προβολής εικόνων Full HD

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας του τηλεοπτικού σήματος Full High Definition από πηγές HD όπως μεταδόσεις HDTV ή Blu-ray DVD. Το HD ready 1080p είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που παρέχει ποιότητα εικόνας σαφώς ανώτερη από τη συνηθισμένη HD Ready. Συμμορφώνεται με τα αυστηρά πρότυπα της EICTA και παρέχει οθόνη Full HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας τηλεοπτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας Full HD 1920x1080p. Διαθέτει υποδοχή γενικής χρήσης για αναλογική σύνδεση YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, και υποστήριξη HDCP. Προβάλλει προοδευτικά σήματα 1080p στα 24, 50 και 60Hz.

 • Επεξεργασία 2250 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων

  Ζωηρές και φυσικές εικόνες με την πιο προηγμένη επεξεργασία χρώματος. Ο ενισχυτής χρώματος 17 bit βελτιστοποιεί καθένα από τα 3 κανάλια χρωμάτων (RGB) με συνολική δυνατότητα επεξεργασίας 2250 τρισεκ. χρωμάτων. Παράγει πιο ζωηρά χρώματα ενώ διατηρεί εξαιρετική ευκρίνεια. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι ανιχνεύουν τον τόνο του δέρματος και τις αναπαίσθητες διαφορές αποχρώσεων και τις επεξεργάζονται ώστε να αποδίδουν πιο φυσικά χρώματα.

 • Δυναμική αντίθεση 30000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Η δυναμική αντίθεση αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • Λήψη MPEG4 HDTV μέσω ενσωματωμένου δέκτη DVB-T και DVB-Cable

  Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Το HDTV σάς επιτρέπει να λαμβάνετε επίγειες μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας μέσω ενσωματωμένου δέκτη. Υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable για φορμά MPEG-2 και MPEG-4. Χωρίς πρόσθετο set-top box θα απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

 • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA για αναζήτηση περιεχομένου δικτύου PC και οικιακού δικτύου

  Η σύνδεση σε δίκτυο PC παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικό περιεχόμενο φωτογραφιών και μουσικής στο PC ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί σύνδεση Ethernet (LAN) με πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα με πιστοποίηση βάσει DLNA συνεργάζονται αρμονικά. Συνδέοντας την τηλεόραση στο οικιακό σας δίκτυο αποκτάτε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες της συσκευές με πιστοποίηση βάσει DLNA. Χάρη στην έξυπνη διασύνδεση χρήστη της τηλεόρασης, μπορείτε να πραγματοποιήστε αναζήτηση στη συλλογή ψηφιακών φωτογραφιών και τα μουσικά αρχεία του PC σας μέσω του οικιακού δικτύου LAN με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • 4 είσοδοι HDMI με EasyLink για σύνδεση Full HD

  Το EasyLink χρησιμοποιεί το τυπικό βιομηχανικό πρότυπο HDMI CEC για διαμοιρασμό λειτουργιών μεταξύ της τηλεόρασης και συνδεδεμένων συσκευών. Με το Easylink απαιτείται μόνο ένα τηλεχειριστήριο για το χειρισμό των βασικών λειτουργιών της τηλεόρασης και των συνδεδεμένων συσκευών. Το HDMI δημιουργεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη για ύψιστη ποιότητα εικόνας. Επίσης, χρησιμοποιεί προστασία από αντιγραφή HDCP. Με 3 εισόδους HDMI στην πίσω πλευρά και 1 HDMI στο πλάι της τηλεόρασης μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, για παράδειγμα ένα HD settop box, ένα Blu-ray player και κονσόλα παιχνιδιών ή ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • DVB-T MPEG4 μόνο για: Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία. DVB-C MPEG4 μόνο για επιλεγμένους παροχείς: Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία. Για πιο ενημερωμένες πληροφορίες ανατρέξτε στην πινακίδα τύπου της τηλεόρασής σας ή στη διεύθυνση www.philips.com/support υπό το συγκεκριμένο αριθμό μοντέλου.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: