Απολαύστε μια κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι

  Απολαύστε μια κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι σας. Βυθιστείτε στην απόλαυση των ταινιών στο σαλόνι σας με τη λειτουργία Pixel Precise HD και την καθηλωτική δύναμη του Ambilight. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε μια κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι

με το Ambilight

 • Το Ambilight Spectra αναβαθμίζει την οπτική σας εμπειρία

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής με το Ambilight Spectra. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την οθόνη, προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από το πίσω μέρος της οθόνης στον περιβάλλοντα τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα, και δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία προβολής. Με το Ambilight Spectra οι ταινίες ζωντανεύουν πραγματικά!

 • Pixel Precise HD για εξαιρετικά ευκρινείς και καθαρές εικόνες

  Το Pixel Precise HD έχει βασιστεί στη βραβευμένη τεχνολογία Pixel Plus. Μεταφέρει την ποιότητα εικόνας στο επόμενο επίπεδο με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα και με τεχνολογία HD Natural Motion που χαρίζει στις ταινίες σας άψογη κίνηση και πεντακάθαρη εικόνα. Χάρη στην Pixel Precise 100Hz LCD, αγοράζετε την πιο γρήγορη τηλεόραση LCD στην κατηγορία της με χρόνο απόκρισης 3ms για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για όλες τις ταινίες και τα αθλήματα που παρακολουθείτε.

 • Philips Net TV για δημοφιλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Philips Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας την τηλεόρασή σας στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • 100Hz LCD, απόκριση 3ms για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία 100Hz LCD δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές και ζωντανές εικόνες ακόμα και με γρήγορη κίνηση. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ λειτουργεί με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 100Hz αυξάνοντας την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, για χρόνο απόκρισης 3 millisecond (μέτρηση στο PBEW). Αυτή η τεχνολογία της Philips φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

 • Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβάνονται κονσόλες παιχνιδιών Blu-ray και προηγμένο HD. Η επεξεργασία σήματος έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει αυτήν την πολύ υψηλότερη ποιότητα σήματος και ανάλυση. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

 • 2x10W με Incredible Surround

  Ένα αόρατο ηχοσύστημα που ενσωματώνεται άψογα στο σχεδιασμό του περιβλήματος.Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να έχετε απόλυτη εμπειρία surround ήχου με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος. Παρέχει καθαρό και ευρύ πεδίο ήχου που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Απολαύστε μια πλούσια συλλογή βίντεο στο διαδίκτυο από το YouTube και απο άλλες ιστοσελίδες

  Το Net TV σάς προσφέρει μια πλούσια ποικιλία βίντεο από το YouTube και άλλες ιστοσελίδες με βίντεο. Τα βίντεο είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν στην οθόνη της τηλεόρασης, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ηλεκτρονικά βίντεο άριστης ποιότητας.

 • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA για παρακολούθηση βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Η σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο, να προβάλλετε φωτογραφίες και να ακούτε μουσική από τον υπολογιστή σας

 • Λήψη MPEG4 HDTV μέσω ενσωματωμένου δέκτη DVB-T και DVB-C με CI+*

  Η HDTV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο set-top box. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable για φορμά MPEG-2 και MPEG-4, λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ευκρίνειας σε εξαιρετική ποιότητα. Επιπλέον, με τη λειτουργία Common Interface Plus (CI+) απολαμβάνετε κορυφαίο περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας απευθείας στην τηλεόρασή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • Η λειτουργία DVB-C υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες και για συγκεκριμένους παροχείς. Πιο ενημερωμένες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην πινακίδα τύπου της τηλεόρασης.
 • Η παροχή υπηρεσιών Net TV εξαρτάται από τη χώρα και υπόκειται στους όρους χρήσης.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: