Συμμετέχετε στη δράση!

  Σαν ένας πίνακας στον τοίχο σας - Ζήστε την εμπειρία ό,τι πιο σύγχρονου κυκλοφορεί σε εξαιρετικά λεπτές τηλεοράσεις από τη Philips. Χάρη στο συνδυασμό της ισχυρής απόδοσης εικόνας LED και της απόλαυσης του Ambilight, θα συμμετέχετε πάντα στη δράση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συμμετέχετε στη δράση!

με την τεχνολογία Ambilight σε εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση

 • Το Ambilight Spectra 2 διευρύνει την οπτική σας εμπειρία

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία θέασης με το Ambilight Spectra 2. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεγαλώνει την οθόνη προβάλλοντας φως, στις 2 πλευρές της τηλεόρασης, από το πίσω μέρος της οθόνης στον περιβάλλοντα τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτός στην εικόνα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Η λειτουργία προσαρμογής στον τοίχο εξασφαλίζει ότι το χρώμα του οφωτός ταιριάζει πάντα με την εικόνα, ανεξαρτήτως του χρώματος του τοίχου. Με το Ambilight Spectra 2 οι ταινίες ζωντανεύουν κυριολεκτικά!

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή προβολή ταινιών Full HD

  Απολαύστε δράση χωρίς τρεμόπαιγμα. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (συμπεριλαμβανομένων ταινιών 1080p και 24p True Cinema σε Blu-Ray και DVD). Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή προβολή εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας χωρίς θόρυβο. Απολαύστε απόδοση εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα του κινηματογράφου!

 • Philips Net TV για δημοφιλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Philips Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας την τηλεόρασή σας στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Η τεχνολογία φωτισμού LED είναι η πιο προηγμένη που διατίθεται. Σε αυτήν την τηλεόραση, συνδυάζεται η μινιμαλιστική σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα και η εκπληκτική ποιότητα εικόνας, καθώς και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Ακόμη ένα περιβαλλοντικό όφελος είναι ότι η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED μπορείτε να απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ευκρίνεια, καθώς και ζωηρά χρώματα.

 • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA για αναζήτηση περιεχομένου δικτύου PC και οικιακού δικτύου

  Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA για αναζήτηση περιεχομένου δικτύου PC και οικιακού δικτύου

  Η σύνδεση σε δίκτυο DLNA PC παρέχει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής στο PC ή το οικιακό σας δίκτυο χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. Συνδέοντας την τηλεόραση στο οικιακό σας δίκτυο αποκτάτε εύκολα πρόσβαση στο περιεχόμενο από όλες της συσκευές με πιστοποίηση βάσει DLNA. Δείτε τη συλλογή πολυμέσων του PC σας από την τηλεόρασή σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Τηλεόραση Full HD με Pixel Precise HD για λεπτομέρειες στη δράση

  Το Pixel Precise HD έχει βασιστεί στη βραβευμένη τεχνολογία Pixel Plus. Μεταφέρει την ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας στο επόμενο επίπεδο, με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα. Με την τεχνολογία Super Resolution, το Pixel Precise HD σάς παρέχει τώρα την καλύτερη ποιότητα εικόνας HD, είτε παρακολουθείτε βίντεο από το Διαδίκτυο, είτε ταινίες Blu-ray καλής ποιότητας.

 • LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ αυξάνει την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, με χρόνο απόκρισης στα 2 millisecond. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες, ακόμα και με γρήγορη κίνηση στην οθόνη.

 • Νιώστε την ατμόσφαιρα με το 24 W RMS και το Incredible Surround

  Νιώστε τη δύναμη του ρυθμού της μουσικής και την ατμόσφαιρα των ταινιών. Οι πανίσχυροι ενισχυτές 24W RMS (2x12W RMS) δημιουργούν ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία surround ήχου με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος. Παρέχει καθαρό και ευρύ πεδίο ήχου που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Οι τηλεοράσεις LED εξοικονομούν έως και 40% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις κανονικές τηλεοράσεις LCD

  Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED, οι τηλεοράσεις LED θεωρούνται πιο οικολογικές, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μακράν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις τηλεοράσεις plasma και τις συμβατικές LCD. Αντίθετα με τις CCFL, δεν χρησιμοποιείται υδράργυρος για την κατασκευή των LED. Επιπλέον τα μοντέλα των τηλεοράσεων Philips έχουν βελτιωθεί από γενιά σε γενιά με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη απόδοση των υλικών και τη μειωμένη κατανάλωσης ενέργειας, χωρίς επιπτώσεις για την ασφάλεια και την υγεία των καταναλωτών. Αυτό είναι καλό για σας σήμερα και για τα παιδιά σας αύριο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/smarttv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Η ετήσια κατανάλωση ρεύματος υπολογίζεται με την τυπική κατανάλωση ρεύματος 4 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: