Τηλεόραση Flat TV widescreen

  Τηλεόραση Flat TV widescreen

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Απολαύστε την απόλυτη οπτική εμπειρία με την Flat TV Cineos της Philips με Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2 και την τεχνολογία LCD. Πλήρης πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων με το Digital Media Reader μέσω USB. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Pixel Plus 2 HD

 • Το ενεργό Ambilight 2 καναλιών βελτιώνει την οπτική εμπειρία

  Το Ambilight συμβάλλει εντυπωσιακά στη συνολική οπτική εμπειρία καθώς παράγει περιβάλλοντα φωτισμό που συμπληρώνει τα χρώματα και την φωτεινότητα της εικόνας στην οθόνη. Προσθέτει μια νέα διάσταση στην οπτική εμπειρία και σας βυθίζει πλήρως στο περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Δημιουργεί ατμόσφαιρα, προσφέρει πιο άνετη θέαση και βελτιώνει τη λεπτομέρεια, την αντίθεση και το χρώμα της εικόνας. Το Ambilight ρυθμίζει αυτόματα και ανεξάρτητα τα χρώματά του σύμφωνα με το περιεχόμενο που αλλάζει στην οθόνη.

 • Δυνατότητα για HD, για προβολή υψηλής ποιότητας HDTV

  Δυνατότητα για HD, για προβολή υψηλής ποιότητας HDTV

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας μιας πραγματικής τηλεόρασης HD και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV, Blue-ray DVD ή HDVD. Το HD ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφούμενο με τα πρότυπα της EICTA, προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Το Pixel Plus 2 HD βελτιώνει τις λεπτομέρειες σε TV και HDTV

  Το Pixel Plus 2 HD βελτιώνει τις λεπτομέρειες σε TV και HDTV

  Το Pixel Plus 2 HD συνδυάζει μεγάλη ευκρίνεια, φυσικές λεπτομέρειες, αυξημένο βάθος, ζωντανά χρώματα και ομαλή, φυσική κίνηση εικόνας από τυπικά τηλεοπτικά σήματα, σήματα υψηλής ευκρίνειας και πηγές πολυμέσων. Κάθε pixel της εισερχόμενης εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel, έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Τα είδωλα σε συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα είναι ευκρινής και πεντακάθαρη.

 • Υποδοχή USB για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή πολυμέσων

  Υποδοχή USB για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή πολυμέσων

  Η υποδοχή USB επιτρέπει την πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων jpg, mp3 και alb που αποθηκεύονται στα περισσότερα USB-stick και στις περισσότερες ψηφιακές μηχανές (συσκευές μνήμης USB 1.1). Συνδέοντας το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης, έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες και στα μουσικά σας αρχεία. Ο εύκολος τρόπος να δείξετε τις φωτογραφίες σας και να ακούσετε τη μουσική σας μαζί με άλλους.

 • Οθόνη LCD WXGA υψηλής ευκρίνειας, 1366 x 768p

  Οθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD στα 1366 x 768p pixel. Προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Η δυναμική βελτίωση της αντίθεσης επιτυγχάνει λεπτομερή απόδοση του μαύρου

  Αναζητάτε την επίπεδη LCD με την πιο υψηλή αντίθεση και τις πιο ζωντανές εικόνες, ακόμα και σε μεγάλη γωνία θέασης. Η λειτουργία δυναμικής βελτίωσης της αντίθεσης της Philips χρησιμοποιεί μεθόδους επεξεργασίας βίντεο και την πρωτοποριακή τεχνολογία αχνού οπίσθιου φωτισμού. Έτσι, αποδίδει βαθύ και πλούσιο μαύρο και βελτιωμένο επίπεδο λεπτομέρειας. Με τον αχνό οπίσθιο φωτισμό η αντίθεση αυξάνεται έως και 5 φορές*, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η γωνία θέασης. Προσφέρει φωτεινή και ζωντανή εικόνα με υψηλή αντίθεση και ζωηρά χρώματα, (* ο συντελεστής κυμαίνεται μεταξύ 2 και 5, ανάλογα με τον τύπο και το περιεχόμενο της εικόνας).

 • Virtual Dolby Digital για πραγματική ηχητική εμπειρία

  Το Virtual Dolby Digital είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας για την ενίσχυση του περιβάλλοντος ήχου. Δημιουργεί την αίσθηση του Dolby Pro Logic χωρίς να χρειάζονται επιπλέον πίσω ηχεία. Βυθίζεστε ολοκληρωτικά στην τηλεοπτική σας εμπειρία.

 • Συμπεριλαμβάνεται ειδική βάση TV

  Βάση TV υψηλής ποιότητας σχεδιασμένη ειδικά για την τηλεόραση. Η αρμονική της σχεδίαση ταιριάζει στη συνολική εμφάνιση. Διατίθεται με TV για ακόμα καλύτερη τιμή.

 • Πλήρης ψηφιακή σύνδεση υψηλής ευκρίνειας HDMI

  ο HDMI συνδέει πηγή με οθόνη καθιστώντας δυνατή τη μεταφορά ψηφιακών ασυμπίεστων σημάτων RGB. Ελαχιστοποιώντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα παρέχει άψογη εικόνα. Επειδή το σήμα δεν μειώνεται η εικόνα είναι πιο καθαρή. Το HDMI είναι πλήρως συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ωστόσο περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Το HDMI χρησιμοποιεί προστασία από αντιγραφή HDCP.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: