Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

  Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

  Ξεκουράστε τα μάτια σας

  Η πρωτοποριακή οθόνη LightFrame 2 από τη Philips με το μοναδικό της πλαίσιο εκπέμπει ένα ψυχρό μπλε φως σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, το οποίο περιορίζει την κούραση των ματιών σας και βελτιώνει τη συγκέντρωση, προσφέροντας καλύτερη αίσθηση ευεξίας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Brilliance Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED

LightFrame 2™, 60 εκ. (23, 6") 248X3LFHSB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ξεκουράστε τα μάτια σας

Η πρωτοποριακή οθόνη LightFrame περιορίζει την κούραση των ματιών

 • Βελτιωμένο SmartImage για ευκολία χρήσης

  Βελτιωμένο SmartImage για ευκολία χρήσης

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Γραφείο, Φωτογραφία, Ταινία, Παιχνίδι, Οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σάς προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  Η SmartKolor είναι μια εξελιγμένη τεχνολογία επέκτασης του χρώματος, η οποία είναι ικανή να βελτιώνει το οπτικό χρωματικό φάσμα της οθόνης. Με την αύξηση των επιπέδων RGB της οθόνης, η λειτουργία αυτή σάς προσφέρει πλούσιες και ζωντανές εικόνες, για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο.

 • SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  Το SmartTxt είναι ένας εξελιγμένος αλγόριθμος που ενισχύει την ανάγνωση των εφαρμογών που βασίζονται σε κείμενο, όπως είναι τα έγγραφα PDF ή τα ebook, τα οποία συνήθως απαιτούν περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή.

 • HDMI-ready, για ψυχαγωγία 16:9 Full HD

  HDMI-ready, για ψυχαγωγία 16:9 Full HD

  Μια συσκευή HDMI-ready περιλαμβάνει όλο το απαιτούμενο υλικό για είσοδο διασύνδεσης πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI), ενώ όλα τα σήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας μεταδίδονται μέσω ενός μόνο καλωδίου από PC ή άλλες πηγές AV, συμπεριλαμβανομένων συσκευών set-top box, DVD player, δεκτών A/V και βιντεοκαμερών.

 • Πρωτοποριακή τεχνολογία LightFrame™ που ξεκουράζει τα μάτια σας

  Με τη μοναδική τεχνολογία LightFrame, η Philips συνεχίζει τη μακρά παράδοσή της στην εφαρμογή καινοτομιών για ουσιαστικούς σκοπούς. Η τεχνολογία LightFrame βασίζεται στο επιστημονικό αξίωμα που υποστηρίζει ότι το μπλε φως που διαπερνά τον τρίτο υποδοχέα του ματιού αναζωογονεί το βιολογικό σας ρολόι, σας δίνει ενέργεια και σας προσφέρει μια εντονότερη αίσθηση ευεξίας. Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα, αποκλειστικά υλικά, η οθόνη LightFrame της Philips εκπέμπει από το πλαίσιό της ένα μπλε φως σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, το οποίο συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης των ματιών αλλά και στη βελτίωση της συγκέντρωσης έπειτα από πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη.

 • Τεχνολογία LED για υπέροχες εικόνες

  Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

 • Οικολογικά υλικά που πληρούν τα διεθνή πρότυπα

  Η Philips έχει δεσμευτεί στη χρήση αειφόρων, φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων σε όλες τις οθόνες. Όλα τα πλαστικά εξαρτήματα του κορμού, τα μεταλλικά εξαρτήματα του πλαισίου και οι συσκευασίες αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Ορισμένα επιλεγμένα μοντέλα κατασκευάζονται έως και κατά 65% από πλαστικό ανακυκλωμένο μετά την κατανάλωση. Η αυστηρή συμμόρφωση με τα πρότυπα της Οδηγίας RoHS διασφαλίζει τη σημαντική μείωση ή και την εξάλειψη των τοξικών ουσιών, όπως ο μόλυβδος. Η περιεκτικότητα σε υδράργυρο έχει μειωθεί σημαντικά στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό CCFL, ενώ έχει εξαλειφθεί ολοκληρωτικά από τις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη Philips στη διεύθυνση http://www.asimpleswitch.com/global/.

 • Οικολογική οθόνη χωρίς υδράργυρο

  Οι οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED δεν περιέχουν υδράργυρο, ο οποίος συγκαταλέγεται στις πιο τοξικές φυσικές ουσίες και είναι βλαβερός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Έτσι έχουν μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή μέχρι την απόρριψη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: