Οθόνη LCD με SmartImage

  Κομψή οθόνη υψηλής απόδοσης

  Ζήστε μια πιο έντονη εμπειρία παιχνιδιού με αυτήν την κομψή οθόνη Philips Gioco 3D. Με εμβληματική σχεδίαση με εξαιρετικά στενό πλαίσιο, κορυφαία χρώματα και υπέροχη απόδοση 3D χωρίς τρεμόπαιγμα, η Philips Gioco είναι έτοιμη να σας καθηλώσει στο παιχνίδι! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Brilliance Οθόνη LCD με SmartImage

Gioco, 58, 4 εκ. (23"), Γυαλιά 3D με τεχνολογία FPR 238G4DHSD/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Κομψή οθόνη υψηλής απόδοσης

για καθηλωτικό παιχνίδι 3D

 • Η οθόνη LED με AH-IPS σάς προσφέρει υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Η οθόνη LED με AH-IPS σάς προσφέρει υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Η πιο πρόσφατη οθόνη της Philips χρησιμοποιεί εξελιγμένα πάνελ AH-IPS που αξιοποιούν τη βελτιωμένη δομή. Το αποτέλεσμα; Κορυφαίοι χρόνοι απόκρισης, κατανάλωση ενέργειας και αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τα άλλα πάνελ ευρείας γωνίας. Σε αντίθεση με τα τυπικά πάνελ TN, τα AH-IPS παρουσιάζουν μικρότερη αυξομείωση των ακτίνων Gamma, και επομένως μπορούν να εμφανίζουν το χρώμα με συνέπεια ακόμα και υπό γωνία 178/178 μοιρών. Με αξιοσημείωτη απόδοση, είναι κατάλληλα για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και συνεπή φωτεινότητα, όπως ρετούς φωτογραφιών, εφαρμογές γραφικών και περιήγηση στον ιστό.

 • Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

  Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

  Στη νέα οθόνη της Philips για παιχνίδια, το OSD γρήγορης πρόσβασης έχει μικροσυντονιστεί για παίκτες. Με τη λειτουργία "FPS" (first person shooting) βελτιώνονται τα σκούρα θέματα στα παιχνίδια, ώστε να βλέπετε τα κρυμμένα αντικείμενα στις σκοτεινές περιοχές. Με τη λειτουργία "Racing", εκτελείται προσαρμογή της οθόνης με ταχύτερο χρόνο απόκρισης, πολλά χρώματα και προσαρμογές της εικόνας. Η λειτουργία "RTS" (Λειτουργία στρατηγικής πραγματικού χρόνου) διαθέτει μια ειδική λειτουργία SmartFrame που σάς επιτρέπει την επισήμανση συγκεκριμένων περιοχών και τις προσαρμογές μεγέθους και εικόνας. Με τις λειτουργίες Gamer 1 (Παίκτης 1) και Gamer 2 (Παίκτης 2) μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωπικές σας ρυθμίσεις με βάση τα διαφορετικά παιχνίδια, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση.

 • HDMI-ready για ψυχαγωγία Full HD

  HDMI-ready για ψυχαγωγία Full HD

  Μια συσκευή HDMI-ready περιλαμβάνει όλο το απαιτούμενο υλικό για είσοδο διασύνδεσης πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI), ενώ όλα τα σήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας μεταδίδονται μέσω ενός μόνο καλωδίου από PC ή άλλες πηγές AV, συμπεριλαμβανομένων συσκευών set-top box, DVD player, δεκτών A/V και βιντεοκαμερών.

 • Μινιμαλιστική εμφάνιση με το εξαιρετικά στενό πλαίσιο

  Αξιοποιώντας τα πάνελ τελευταίας τεχνολογίας, οι οθόνες Philips είναι σχεδιασμένες με μινιμαλιστική προσέγγιση, με το εξωτερικό πλαίσιο να έχει πάχος μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με το μαύρο σύμπλεγμα 9 χιλιοστών μέσα στο πάνελ, οι διαστάσεις του πλαισίου μειώνονται σημαντικά, περιορίζοντας τους περισπασμούς και προσφέροντας μέγιστο μέγεθος προβολής. Ειδικά κατάλληλο για ρύθμιση πολλών οθονών, όπως για παιχνίδια, graphics design και επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη εξαιρετικά λεπτού πλαισίου σας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μία μεγάλη οθόνη.

 • Απόδοση 3D χωρίς τρεμόπαιγμα

  Το 3D χωρίς τρεμόπαιγμα εξασφαλίζει πολλές ώρες άνετης ψυχαγωγίας. Τα οικονομικά, ελαφριά γυαλιά για μηδενικό τρεμόπαιγμα δεν απαιτούν μπαταρίες ή συνδέσεις καλωδίων. Τώρα μπορείτε επιτέλους να απελευθερωθείτε από όλα τα προβλήματα και να απολαύσετε απόδοση 3D με την οικογένειά σας!

 • Αυτόματη προβολή 3D, με τις πιο πρόσφατες παιχνιδοκονσόλες και συσκευές Blu-ray με HDMI

  Με παιχνίδια και ταινίες Blu-ray στη συμβατή σύνδεση HDMI 1.4a, η οθόνη 3D της Philips μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία προβολής 3D και σας προσφέρει αμέσως εκπληκτικές εικόνες. Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε χρόνο για τις διάφορες ρυθμίσεις!

 • Μετατροπή 2D σε 3D με πλήκτρο άμεσης πρόσβασης

  Μετατρέψτε τη συλλογή σας 2D σε 3D με το πάτημα ενός κουμπιού! Δείτε με άλλο μάτι την αγαπημένη σας συλλογή από παιχνίδια, ταινίες και βίντεο 2D, χάρη σε αυτή τη λειτουργία που ελέγχεται εύκολα μέσω ενός πλήκτρου συντόμευσης στο πλαίσιο.

 • SmartControl: Για εύκολο συντονισμό προβολής

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής: είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη, είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διάφορων ρυθμίσεων προβολής με έναν οικείο προς το χρήστη τρόπο

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ενόχληση, όπως ζαλάδα, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε 3D για πολλή ώρα.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους κατά την προβολή 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών.
 • Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία 3D και την υγεία σας.
 • Για λεπτομέρειες σχετικά με την κάρτα VGA και τις υπόλοιπες απαιτήσεις της λειτουργίας 3D, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.philips.com/support.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: