Οθόνη LCD με SmoothTouch

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/231c5tjkfu_00/231c5tjkfu_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Οθόνη LCD με SmoothTouch

  Υπέροχη διαδραστική οθόνη

  Η οθόνη Philips SmoothTouch θα σας καθηλώσει! Ζωντανέψτε τις εφαρμογές σας με απλές χειρονομίες, παίξτε συναρπαστικά διαδραστικά παιχνίδια αφής και εξερευνήστε τον κόσμο με την άκρη των δαχτύλων σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Υπέροχη διαδραστική οθόνη

με SmoothTouch

 • Οθόνη SmoothTouch για φυσική, ομαλή απόκριση

  Οθόνη SmoothTouch για φυσική, ομαλή απόκριση

  Αυτή η οθόνη της Philips χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία projected capacitive 10 σημείων αφής, με γυαλί σε ολόκληρη την επιφάνειά της για ομαλή απόκριση. Χρησιμοποιείται με λειτουργικά συστήματα αφής, όπως τα Windows 8, επιτρέποντάς σας απίθανες κινήσεις αφής. Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών αφής και να δώσετε ζωή σε παλαιότερες εφαρμογές. Αγγίξτε και πληκτρολογήστε και με τα 10 δάχτυλα ή παίξτε συναρπαστικά διαδραστικά παιχνίδια με τους φίλους σας. Συνεργαστείτε διαδραστικά με συναδέλφους στη δουλειά σας ή στο σχολείο και αυξήστε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας.

 • Σχεδίαση SmartStand με δυνατότητα μέγιστης κλίσης προς τα πίσω για άνετη χρήση

  Σχεδίαση SmartStand με δυνατότητα μέγιστης κλίσης προς τα πίσω για άνετη χρήση

  Αυτή η οθόνη της Philips διαθέτει SmartStand με δυνατότητα μέγιστης κλίσης προς τα πίσω, επιτρέποντάς σας να τη χρησιμοποιείτε σε διάφορες εργονομικές θέσεις, όπως ποτέ άλλοτε. Ρυθμίστε την κλίση σε 60 μοίρες, όταν θέλετε να αλληλεπιδράτε κανονικά με την οθόνη για να την αγγίζετε και να πληκτρολογείτε, ή τοποθετήστε την σε όρθια θέση, όταν θέλετε να εργαστείτε. Με μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς, το SmartStand σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία.

 • Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία IPS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

  Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία IPS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

  Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σάς προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

 • SmartConnect με υποδοχές DisplayPort, HDMI και VGA

  Με μια πληθώρα δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, αυτές οι οθόνες της Philips είναι εξοπλισμένες με πολλές επιλογές σύνδεσης, όπως VGA, DisplayPort και υποδοχή σύνδεσης HDMI γενικής συμβατότητας, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μη συμπιεσμένο περιεχόμενο βίντεο και ήχου υψηλής ανάλυσης. Οι συνδέσεις USB εξασφαλίζουν κορυφαία ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε συνδυασμό με καθολική συνδεσιμότητα. Ανεξάρτητα από την πηγή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οθόνη της Philips που αγοράσατε δεν πρόκειται να σας φανεί ποτέ ξεπερασμένη!

 • Κάμερα web, για να μιλάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας

  Η ενσωματωμένη κάμερα web σας προσφέρει εκπληκτική, φωτεινή και πεντακάθαρη εικόνα για να μπορείτε να επικοινωνείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το ευαίσθητο μικρόφωνο μεταφέρει τη φωνή σας με καθαρότητα και ευκρίνεια. Μπορείτε να ακούτε πεντακάθαρο ήχο είτε από τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία είτε συνδέοντας τα δικά σας ακουστικά για να κρατήσετε τις συζητήσεις σας ιδιωτικές. Χάρη σε αυτήν την απλή, ενσωματωμένη λύση, δεν χρειάζεται πια να εγκαθιστάτε κάμερες και να τοποθετείτε τα μικρόφωνα στη σωστή θέση.

 • Η θύρα USB 3.0 επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση smartphone

  Το πρότυπο USB 3.0 κορυφαίας ταχύτητας χρησιμοποιεί ταχύτητα μεταφοράς 5,0 gbit/δευτ., η οποία είναι 10 φορές πιο γρήγορη από το πρότυπο USB 2.0 και μειώνει σημαντικά το χρόνο μεταφοράς των δεδομένων σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με μεγαλύτερο εύρος ζώνης, πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και κορυφαία συνολική απόδοση, το USB 3.0 πρωτοπορεί, αποτελώντας το τελευταίο παγκόσμιο πρότυπο που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Χάρη στην τεχνολογία Sync-N-Go, δεν χρειάζεται να βασίζεστε στο εύρος ζώνης. Ακόμη και όσοι έχουν αγοράσει συσκευές με θύρα USB 2.0, δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι συμβατή με προγενέστερες εκδόσεις.

 • Πανίσχυρος ήχος με δύο ηχεία 2W RMS

  Πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε στερεοφωνικό ήχο σε όλα τα πολυμέσα και τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από τον υπέροχο ήχο που παράγουν, τα ενσωματωμένα ηχεία σάς βοηθούν να απαλλαγείτε από την ακαταστασία των καλωδίων και να εξοικονομήσετε χώρο στο γραφείο σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Για τη λειτουργία αφής απαιτείται σύνδεση καλωδίου USB στον υπολογιστή σας. Λειτουργεί μόνο σε λειτουργικό σύστημα και εφαρμογές αφής, όπως τα Windows 8 ή 7.
 • Αυτή η οθόνη Philips διαθέτει πιστοποίηση MHL. Ωστόσο, σε περίπτωση που η συσκευή δεν συνδέεται ή δεν λειτουργεί σωστά, ανατρέξτε στις Συχνές ερωτήσεις της συσκευής σας MHL ή συμβουλευτείτε απευθείας τον προμηθευτή σας. Η πολιτική του κατασκευαστή της συσκευής σας ενδέχεται να απαιτεί να αγοράσετε το καλώδιο ή τον προσαρμογέα MHL της ίδιας εταιρείας για να λειτουργήσει με την οθόνη σας
 • Απαιτείται συσκευή με πιστοποίηση MHL και προαιρετικό καλώδιο MHL (δεν περιλαμβάνεται). Συμβουλευτείτε τον πάροχο της συσκευής σας MHL για ζητήματα συμβατότητας.
 • Το λογότυπο/εμπορικό σήμα "IPS" και τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: