Τηλεχειριστήριο

  Τηλεχειριστήριο

  Ειδικό τηλεχειριστήριο Hospitality

  Το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη σχεδίαση των τηλεοράσεων 08-09 Hospitality. Με κομψή σχεδίαση, ανίχνευση χαμηλής μπαταρίας και πρόβλεψη αντικλεπτικής προστασίας, αυτό το τηλεχειριστήριο υποστηρίζει την αποτελεσματική λειτουργία του ξενοδοχείου σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ειδικό τηλεχειριστήριο Hospitality

Με αποκλειστικές λειτουργίες hospitality

 • Δυναμικός ήχος από μοναδικά αόρατα ηχεία

  Δυναμικός ήχος από μοναδικά αόρατα ηχεία

  Αόρατο σύστημα ήχου που ταιριάζει απόλυτα με το σχεδιασμό της Aurea. Αν και αόρατο στο εξωτερικό και ιδιαίτερα συμπαγές στο εσωτερικό μέρος, δεν κάνει συμβιβασμούς ως προς την απόδοση του ήχου. Η νέα επαναστατική διάταξη micro ηχείων χρησιμοποιεί 12 ηχεία ανά πλευρά για εκπομπή του ήχου μέσω μιας αόρατης λεπτής υποδοχής στο μπροστινό μέρος της τηλεόρασης. Παρέχει καθαρό και ευρύ πεδίο ήχου συμπληρωματικά με την πλούσια οπτική εμπειρία. Οι συχνότητες των μπάσων δημιουργούνται από 2 δυναμικά υπογούφερ που είναι ενσωματωμένα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

 • Πρόβλεψη αντικλεπτικής προστασίας για μπαταρίες

  Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης των μπαταριών με τη βοήθεια μιας βίδας για να μην είναι δυνατή η αφαίρεσή τους από τους επισκέπτες.

 • Ψηφιακή λειτουργικότητα

  Σε γενικές γραμμές, επικρατεί μια τάση μετάβασης σε πιο ψηφιακά συστήματα για τηλεοράσεις, έτσι, το τηλεχειριστήριό μας είναι ήδη εξοπλισμένο με κουμπιά που προορίζονται για την ψηφιακή τηλεόραση.

 • Εύκολος καθαρισμός

  Λειτουργική και κομψή σχεδίαση χωρίς έξτρα γυαλιστερό φινίρισμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μένουν δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στο τηλεχειριστήριο.

 • Ανίχνευση χαμηλής μπαταρίας

  Όταν η μπαταρία έχει σχεδόν εξαντληθεί, εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη. Μπορεί να γίνει έγκαιρη αντικατάσταση της μπαταρίας από το προσωπικό του ξενοδοχείου, χωρίς να ενοχληθούν οι επισκέπτες σας ή να προκληθεί οποιαδήποτε αναστάτωση.

 • Μοντέρνα σχεδίαση

  Κομψή σχεδίαση, πλήρως εναρμονισμένη με τις τηλεοράσεις Hospitality 2008-2009 της Philips.

 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο Hospitality

  Η τηλεόραση συνοδεύεται από ένα κομψό τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση πελατών. Προκειμένου να εξασφαλίσει μια εμπειρία εύκολης χρήσης στους πελάτες, το τηλεχειριστήριο διαθέτει μόνο τα απαραίτητα κουμπιά και λειτουργίες. Επιπλέον, διαθέτει έλεγχο χαμηλής ισχύος μπαταρίας και ασφάλεια κατά της κλοπής της μπαταρίας για αποδοτική ξενοδοχειακή χρήση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: