Οθόνη LCD widescreen

  HDMI σημαίνει βίντεο υψηλής ευκρίνειας

  Διασκεδάστε με μέσα υψηλής ευκρίνειας! Με HDMI και SPDIF για ψηφιακό ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας, αυτή η μεγάλη widescreen 220XW8 παρέχει εξαιρετική απόδοση και ευκολία χρήσης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

HDMI σημαίνει βίντεο υψηλής ευκρίνειας

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική, κορυφαία τεχνολογία της Philips που αναλύει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Με βάση τις επιλογές σας, το SmartImage ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό χρωμάτων και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για ασύγκριτη απόδοση προβολής – όλα σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

 • SmartContrast: Για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  SmartContrast: Για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και τη βέλτιστη αντίθεση, αλλά και περισσότερη διασκέδαση κατά την προβολή βίντεο ή την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

 • Βελτιστοποίηση του χρόνου απόκρισης για διαφορετικές απαιτήσεις προβολής

  Βελτιστοποίηση του χρόνου απόκρισης για διαφορετικές απαιτήσεις προβολής

  Το SmartResponse είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που ρυθμίζει το χρόνο απόκρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εφαρμογών, εξασφαλίζοντας γρηγορότερους χρόνους απόκρισης για τα παιχνίδια και τα βίντεο ή καλύτερο κορεσμό χρωμάτων για την προβολή φωτογραφιών και στατικών εικόνων.

 • SmartAccessory για να προσαρμόσετε και να οργανώσετε το χώρο εργασίας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις

  SmartAccessory για να προσαρμόσετε και να οργανώσετε το χώρο εργασίας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις

  Το SmartAccessory είναι μια πρωτοποριακή και εύχρηστη λύση για εύκολη και ευέλικτη προσάρτηση περιφερειακών, όπως κάμερας διαδικτύου ή χαρτικής ύλης, πάνω στο πλαίσιο της οθόνης ώστε να διατηρείτε το χώρο σας τακτικό και οργανωμένο. Διαθέτει κλιπ πολλών χρήσεων και σύστημα γενικής εφαρμογής που προσαρτάται στο πλαίσιο της οθόνης και μετακινείται πάνω-κάτω ή δεξιά-αριστερά για τοποθέτηση πολλών παρεχόμενων ή προαιρετικών θηκών για χαρτική ύλη και μικρά περιφερειακά όπως κάμερες διαδικτύου, καθώς και άμεση πρόσβαση σε έγγραφα εργασίας ή προσωπικά αντικείμενα.

 • Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Η θύρα USB επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν με ευκολία συσκευές πολυμέσων plug and play, όπως συσκευές μνήμης USB, φωτογραφικές μηχανές, φορητά HDD, κάμερες Web, PDA, εκτυπωτές και πολλές ακόμη συσκευές με διαθέσιμη σύνδεση USB. Η θύρα USB 2.0, που βρίσκεται για πρακτικούς λόγους πάνω στην οθόνη, επιτρέπει τη διέλευση των σημάτων USB 2.0 στον υπολογιστή. Σημειώστε ότι πολλές συσκευές όπως φωτογραφικές μηχανές και HDD ενδέχεται να χρειαστεί να ενεργοποιηθούν αυτόνομα, καθώς διαθέτουν υψηλότερες απαιτήσεις ρεύματος από αυτές που μπορεί να παρέχει η θύρα USB

 • HDMI-ready για κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου με ένα καλώδιο

  Μια συσκευή HDMI-ready περιλαμβάνει όλο το απαιτούμενο υλικό για είσοδο διασύνδεσης πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI), ενώ όλα τα σήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας μεταδίδονται μέσω ενός μόνο καλωδίου από PC ή άλλες πηγές AV, συμπεριλαμβανομένων συσκευών set-top box, DVD player και δεκτών A/V.

 • Αξιόπιστος ήχος μέσω ομοαξονικής σύνδεσης SPDIF

  Το ομοαξονικό καλώδιο SPDIF είναι ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος τρόπος για σύνδεση ψηφιακού ήχου.

 • Μεγάλη, ευρεία οθόνη: IM, γράφετε mail και παρακολουθείτε εικόνα σε μία οθόνη

  Η ευρεία οθόνη έχει μεγαλύτερο λόγο διαστάσεων ώστε να προβάλει περισσότερη ψυχαγωγία ή πληροφορίες, ενώ εσείς διασκεδάζετε περισσότερο και βγάζετε μεγαλύτερο όγκο δουλειάς.

 • ActiveBright για μεγάλη φωτεινότητα και χρώματα εξαιρετικής ευκρίνειας

  Η ActiveBright παρέχει τηλεοπτική ποιότητα υψηλής ευκρίνειας με φωτεινά χρώματα εξαιρετικής ευκρίνειας και ευρεία οπτική γωνία, γεγονός που την καθιστά την καλύτερη στο είδος της.

 • Συντονισμός απόδοσης προβολής χωρίς προβλήματα με SmartControl II

  Το SmartControl II αποτελεί λογισμικό οθόνης και διαθέτει εύχρηστο γραφικό περιβάλλον οθόνης που σας καθοδηγεί στην ανάλυση μικροσυντονισμού, στη ρύθμιση χρώματος και άλλες ρυθμίσεις της οθόνης, όπως τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, ρολογιού & φάσης, θέσης, RGB, λευκού σημείου και - σε μοντέλα με ενσωματωμένα ηχεία - έντασης ήχου.

 • Απολαύστε εμπειρία πολυμέσων με τα ενσωματωμένα ηχεία

  Ηχεία ενσωματωμένα σε συσκευή προβολής.

 • Αναπαραγωγή μουσικής από εξωτερικές συσκευές ήχου ακόμα και με απενεργοποιημένο υπολογιστή

  Ενσωματωμένο, προηγμένο υλικολογισμικό που προσφέρει έξοδο ήχου από εξωτερικές συσκευές ήχου όπως φορητό κασετόφωνο, CD ή MP3 player, ακόμα και όταν δεν υπάρχει είσοδος βίντεο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: