Οθόνη LCD widescreen

  Οθόνη LCD widescreen

  Μεγάλη κομψή ευρεία οθόνη για οικιακή ψυχαγωγία μέσω υπολογιστή

  Εκπληκτικά μεγάλη ευρεία οθόνη: Ο κομψός σχεδιασμός και τα έξυπνα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν την παρακολούθηση LCD σε νέα επίπεδα απόδοσης τέλειας εικόνας για κάθε είδος περιεχομένου κάνουν την 220CW9 την καλύτερη επιλογή για ψυχαγωγία μέσω υπολογιστή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μεγάλη κομψή ευρεία οθόνη για οικιακή ψυχαγωγία μέσω υπολογιστή

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική, κορυφαία τεχνολογία της Philips που αναλύει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Με βάση τις επιλογές σας, το SmartImage ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό χρωμάτων και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για ασύγκριτη απόδοση προβολής – όλα σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης έως και 2ms

  Γρήγορος χρόνος απόκρισης έως και 2ms

  Ο χρόνος απόκρισης GtG είναι η μέση χρονική διάρκεια που χρειάζεται ένα pixel για να μεταφερθεί από μία θέση σε άλλη. Όσο πιο γρήγορη είναι, τόσο το καλύτερο: Μικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και λιγότερα οπτικά είδωλα κατά την απεικόνιση γρήγορα κινούμενων εικόνων. Ο χρόνος απόκρισης GtG είναι ένας σημαντικός τρόπος μέτρησης της ποιότητας προβολής του περιεχομένου πολυμέσων όπως ταινίες, βίντεο και παιχνίδια.

 • SmartContrast 12000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  SmartContrast 12000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Το SmartContrast αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • TrueVision: Απόδοση οθόνης εργαστηριακής ποιότητας

  TrueVision: Απόδοση οθόνης εργαστηριακής ποιότητας

  Το TrueVision αποτελεί κορυφαία και αποκλειστική τεχνολογία δοκιμής και αλγόριθμων της Philips για προσαρμογή της οθόνης και μικροσυντονισμό, μια εκτενή διαδικασία που εξασφαλίζει ασύγκριτη απόδοση προβολής για κάθε οθόνη που φεύγει από το εργοστάσιο, σύμφωνα με ένα πρότυπο τέσσερις φορές πιο αυστηρό από τις απαιτήσεις του συστήματος Microsoft Vista. Μόνο η Philips κάνει τόσα πολλά προκειμένου να φτάσει αυτό το απαιτητικό επίπεδο ακρίβειας χρώματος και ποιότητας εικόνας για κάθε νέα οθόνη.

 • Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  H διπλή είσοδος παρέχει υποδοχές σύνδεσης για αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI.

 • Εναλλαγή φορμά με ένα πάτημα ανάμεσα σε λόγο ευρείας οθόνης και 4:3

  Εναλλαγή φορμά με ένα πάτημα ανάμεσα σε λόγο ευρείας οθόνης και 4:3

  Το κουμπί αυτόματης προσαρμογής φορμά εικόνας της Philips πραγματοποιεί εναλλαγή από λόγο διαστάσεων 4:3 σε λειτουργία ευρείας οθόνης και αντίστροφα, έτσι ώστε να προσαρμόσει το λόγο διαστάσεων της οθόνης στο περιεχόμενό σας για εργασία με αρχεία ευρείας προβολής χωρίς κύλιση ή προβολή μέσων ευρείας οθόνης σε λειτουργία ευρείας οθόνης, χωρίς παραμόρφωση, σε λειτουργία εγγενούς προβολής περιεχομένου λόγου 4:3.

 • Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Η θύρα USB επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν με ευκολία συσκευές πολυμέσων plug and play, όπως συσκευές μνήμης USB, φωτογραφικές μηχανές, φορητά HDD, κάμερες Web, PDA, εκτυπωτές και πολλές ακόμη συσκευές με διαθέσιμη σύνδεση USB. Η θύρα USB 2.0 που βρίσκεται για πρακτικούς λόγους πάνω στην οθόνη επιτρέπει τη διέλευση των σημάτων USB 2.0 στον υπολογιστή. Σημειώστε ότι πολλές συσκευές όπως φωτογραφικές μηχανές και HDD ενδέχεται να χρειαστεί να ενεργοποιηθούν αυτόνομα, καθώς διαθέτουν υψηλότερες απαιτήσεις ρεύματος από αυτές που μπορεί να παρέχει η θύρα USB

 • Είσοδος DVI-D και υποστήριξη HDCP

  Η Προστασία ψηφιακού περιεχομένου ευρείας ζώνης (HDCP) είναι ένα σύστημα προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, ενσωματωμένο στο DVI. Βοηθά στην καταπολέμηση της μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής περιεχομένου. Το HDCP σας επιτρέπει να αναπαράγετε μέσα με προστατευμένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και συναυλίες. Ελέγχει το σήμα για να προλαμβάνει την πειρατεία και επιτρέπει την προβολή μόνο των νόμιμων αντιγράφων του περιεχομένου.

 • Συντονισμός απόδοσης προβολής χωρίς προβλήματα με SmartControl II

  Το SmartControl II αποτελεί λογισμικό οθόνης και διαθέτει εύχρηστο γραφικό περιβάλλον οθόνης που σας καθοδηγεί στην ανάλυση μικροσυντονισμού, στη ρύθμιση χρώματος και άλλες ρυθμίσεις της οθόνης, όπως τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, ρολογιού & φάσης, θέσης, RGB, λευκού σημείου και - σε μοντέλα με ενσωματωμένα ηχεία - έντασης ήχου.

 • Γυαλιστερό φινίρισμα για να βελτιώσετε τη διακόσμησή σας

  Όμορφο και κομψό γυαλιστερό φινίρισμα που ταιριάζει και συμπληρώνει την διακόσμησή σας.

 • Σύμφωνα με το πρότυπο ασφαλείας και οπτικής εργονομίας TCO'06

  Οι οθόνες με συμμόρφωση TCO'06 πληρούν πρότυπα εργονομίας, περιβάλλοντος και υγείας για οθόνες πολυμέσων τα οποία έχουν αναπτυχθεί από τη Σουηδική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών (TCO). Το πρότυπο TCO'06 είναι το πιο αυστηρό και καλύπτει απαιτήσεις για οπτική εργονομία στην προβολή πολυμέσων, θέματα υγείας και άλλα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να πληρούν οι οθόνες καλής ποιότητας. Οι προδιαγραφές των οθονών που συμμορφώνονται με το πρότυπο TCO'06 πρέπει να ανταποκρίνονται ή να ξεπερνούν τις προβλέψεις του προτύπου TCO'06 για οπτική εργονομία, εκπομπές και εξοικονόμηση ενέργειας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: