Τηλεόραση

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Τηλεόραση 21" με οθόνη Real Flat που προσφέρει υψηλή αντίθεση, καθαρή εικόνα χωρίς παραμορφώσεις και στερεοφωνικό ήχο από δύο ενσωματωμένα ηχεία. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Crystal Clear

 • Η οθόνη Real Flat χαρίζει ζωντανές εικόνες

  Η πιο επίπεδη οθόνη παρέχει μεγαλύτερη οπτική γωνία, ενώ παράλληλα μειώνει τις αντανακλάσεις για βέλτιστη εικόνα.

 • Το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας

  Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά όπως το Contrast plus και τη βελτίωση χρωμάτων, το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας.

 • NICAM Digital Stereo για ευκρινή, καθαρό στερεοφωνικό ήχο

  Το σύστημα NICAM προσφέρει ήχο ποιότητας CD με μεγάλη αντοχή σε θόρυβο και αλλοίωση σήματος. Είναι συμβατό με εκπομπές μονοφωνικές, στερεοφωνικές και Dolby Pro Logic. Ο ενσωματωμένος δέκτης είναι πλήρως εξοπλισμένος για την αποκωδικοποίηση του σήματος NICAM.

 • Plug & Play για πιο εύκολη εγκατάσταση

  Η λειτουργία Plug & Play σάς δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ή να προσθέσετε μία νέα συσκευή χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης.

 • Smart Picture & Smart Sound για προσωπικό ήχο και εικόνα

  Οι προεπιλεγμένες λειτουργίες της Philips για Smart Picture και Smart Sound σας παρέχουν απευθείας σύνδεση με το τηλεχειριστήριο μόνο με ένα κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορες λειτουργίες εικόνας και ήχου.

 • Η δυνατότητα Teletext αποτελεί μια πλούσια πηγή πληροφόρησης

  Η λειτουργία Teletext αποτελεί ένα σύστημα επικοινωνίας που μεταδίδεται από τις περισσότερες συσκευές εκπομπής στην Ευρώπη και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών. Μπορείτε να εμφανίσετε τις πληροφορίες αυτές με μια συσκευή που διαθέτει αποκωδικοποιητή Teletext.

 • Υποδοχές στερεοφωνικής σύνδεσης AV & ακουστικών στο πλάι

  υποδοχή για στερεοφωνικό AV & ακουστικά καθιστά ευκολότερη τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, όπως εξοπλισμό ήχου, κονσόλες παιχνιδιών και βιντεοκάμερες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: