Οθόνη υψηλής παραγωγικότητας για το ιατρικό περιβάλλον

  Oθόνη Philips 200P7MG, υψηλής ανάλυσης και γρήγορης ανταπόκρισης ,πιστοποιημένη κατά EN/IEC 60601-1, πληροί τις ακριβείς απαιτήσεις αποδόσεων και παραγωγικότητας των επαγγελματιών του τομέα της υγείας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη υψηλής παραγωγικότητας για το ιατρικό περιβάλλον

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • Πιστοποιημένο σύμφωνα με το EN/IEC 60601-1 για χρήση σε ιατρικά περιβάλλοντα

  Το EN/IEC 60601 είναι ένα διεθνές πρότυπο για ιατρικό εξοπλισμό που εκδόθηκε από το Επιτελείο Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής, ο ηγετικός παγκόσμιος οργανισμός που καταρτίζει και δημοσιεύει διεθνή πρότυπα για όλες τις ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές και σχετιζόμενες τεχνολογίες. Τμήματα του προτύπου διέπουν τη γενική ασφάλεια και τις ηλεκτρικές εκπομπές. Η συμμόρφωση με τα αυστηρά Πρότυπα περί Ιατρικής και Ηλεκτρικής Ασφάλειας (IEC 60601-1 / EN 60601-1) και τα Ιατρικά Πρότυπα περί Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (IEC 60601-1-2, EN 60601-1-2) για ιατρικές οθόνες είναι απαραίτητη για τον νοσοκομειακό εξοπλισμό.

 • Η συμβατότητα με SmartManage καθιστά δυνατή τη διαχείριση παγίων σε δίκτυο LAN

  Το SmartManage είναι ένα σύστημα για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της κατάστασης συσκευών προβολής καθώς και για την παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης σε χρήστες που έχουν δυσκολίες - και όλα αυτά μέσω τοπικού δικτύου.

 • Ανάλυση UXGA, 1600x1200 για ευκρινέστερη απεικόνιση

  Για τις οθόνες γραφικών, η ανάλυση οθόνης δηλώνει τον αριθμό των κουκκίδων (pixel) σε ολόκληρη την οθόνη. Για παράδειγμα, μια οθόνη 1600 x 1200 pixel έχει δυνατότητα προβολής 1600 διακριτών κουκκίδων σε καθεμία από τις 1200 γραμμές, ή περίπου 2 εκατομμύρια pixel. Αυτό διασφαλίζει καλύτερη απόδοση οθόνης και ακρίβεια στα εφέ απεικόνισης των χρωμάτων.

 • Η ευρύτερη γωνία θέασης, μέχρι 178 μοίρες

  Η ευρύτερη γωνία θέασης, μέχρι και 178 μοίρες, παρέχει την καθαρότερη προβολή από οποιαδήποτε γωνία.

 • Τρεις επιλογές εισόδου σήματος για μέγιστη ευελιξία απεικόνισης

  Η τριπλή είσοδος είναι ένα μέσο απεικόνισης ψηφιακών και αναλογικών σημάτων. Μια οθόνη τριπλής εισόδου παρέχει μία υποδοχή διασύνδεσης D-Sub (VGA) και μία DVI-I. Η υποδοχή διασύνδεσης DVI-I δέχεται είτε είσοδο ψηφιακού είτε είσοδο αναλογικού σήματος μέσω προαιρετικού προσαρμογέα για μέγιστη ευελιξία απεικόνισης και εγγυημένη δυνατότητα χρήσης της οθόνης.

 • Χρόνος απόκρισης Ενεργ./Απενεργ. 16ms: Καλύτερη εμφάνιση κείμενου και γραφικών

  Ο χρόνος απόκρισης Ενεργ.-Απενεργ. είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο γρηγορότερος είναι ο καλύτερος: μικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και, επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά την απεικόνιση. Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης αποτελεί πιο σημαντική μέτρηση κατά την απεικόνιση επαγγελματικού περιεχομένου όπως έγγραφα, γραφικά και φωτογραφίες.

 • Περιστροφή οθόνης κατά 90 μοίρες και έξυπνη τακτοποίηση καλωδίων

  Η βάση Super Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης καθιστά πιο εύχρηστη και ξεκούραστη την οθόνη. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων για ένα τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Εύκολη ρύθμιση με το λογισμικό Philips SmartControl

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής. Είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διαφόρων ρυθμίσεων προβολής με οικείο προς το χρήστη τρόπο.

 • Ενσωματωμένο USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για εύκολες συνδέσεις

  Το USB είναι ένα πρωτόκολλο σύνδεσης υπολογιστών και περιφερειακών. Τοποθετώντας μια υποδοχή USB 2.0 σε μια οθόνη, η Philips παρέχει μια εύκολα εντοπίσιμη και εύχρηστη σύνδεση USB υψηλής ταχύτητας για ανάγνωση, εγγραφή, φόρτωση και μεταφορά προγραμμάτων, δεδομένων, ψηφιακών μέσων ή αρχείων μουσικής προς, από ή μεταξύ του υπολογιστή και μιας ή περισσότερων συσκευών USB.

 • Εύκολο DVI plug-and-play για αληθινή ψηφιακή εμπειρία

  Το προϊόν συνοδεύεται από ένα καλώδιο DVI για υψηλής ποιότητας ψηφιακή απεικόνιση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: