Σαφώς η έξυπνη επιλογή

  Σχεδιασμένη για εύκολη χρήση, αυτή η τηλεόραση Flat TV διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, 2 συνδέσεις HDMI, ισχυρή εξαιρετική τεχνολογία Crystal Clear III. Τώρα είναι εύκολο να κάνετε την έξυπνη επιλογή για καλύτερη ποιότητα εικόνας στο σύνολο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

LCD TV

48 εκ. (19"), ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 19PFL3403D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Σαφώς η έξυπνη επιλογή

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Incredible Surround για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Incredible Surround για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Το Incredible Surround είναι μια τεχνολογία ήχου της Philips που μεγεθύνει εντυπωσιακά το ηχητικό πεδίο για να σας βυθίσει στον ήχο. Mιξάρει τους ήχους των αριστερών και δεξιών ηχείων αυξάνοντας την αίσθηση που δίνει ο χώρος ως προς τον αναπαραγόμενο ήχο. Αυτή η ευρύτερη κάλυψη βελτιστοποιεί την στερεοφωνική απόδοση και δημιουργεί μια φυσικότερη ηχητική διάσταση. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να έχετε απόλυτη εμπειρία surround ήχου με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος χωρίς τη χρήση πρόσθετων ηχείων.

 • Crystal Clear III για φυσικές, εξαιρετικής ποιότητας εικόνες

  Το Crystal Clear III συνδυάζει Κτενοειδές Φίλτρο 2D, Δυναμική Αντίθεση, Blue stretch και Βελτίωση πράσινου ώστε να έχετε πάντα χρώματα που φαίνονται πέρα για πέρα φυσικά.

 • Οθόνη LCD HD, με ανάλυση 1440 x 900p

  Οθόνη WXGA+ με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1440 x 900p pixel. Προσφέρει εκπληκτική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η οπτική σας εμπειρία βελτιώνεται χάρη στη ζωντάνια και την ευκρίνεια των εικόνων.

 • Χρόνος απόκρισης έως 5ms για καθαρή, γρήγορη δράση.

  Ο χρόνος απόκρισης μετρά την ταχύτητα αντίδρασης του σήματος σε millisecond. Ο γρηγορότερος χρόνος απόκρισης εξαλείφει τα οπτικά είδωλα που θα μπορούσαν να μετριάσουν την εμπειρία σας, όταν προβάλλετε ταχέως κινούμενες εικόνες ή αντικείμενα. Σε αυτήν την περίπτωση, η οθόνη LCD σας παρέχει χρόνο απόκρισης 5ms ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση LCD με καθαρή, γρήγορη δράση.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης για λήψη DVB-T

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • 2 είσοδοι HDMI για πλήρη ψηφιακή σύνδεση HD σε ένα καλώδιο

  Το HDMI πραγματοποιεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη για κορυφαία ποιότητα εικόνας. Το HDMI στέλνει έξυπνα την υψηλότερη ανάλυση εξόδου στη συσκευή πηγής. Η είσοδος HDMI είναι πλήρως συμβατή με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ενώ περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Το HDMI χρησιμοποιεί προστασία κατά της αντιγραφής HDCP. Με μία είσοδο HDMI στο πίσω μέρος και μία είσοδο HDMI στο πλάι της τηλεόρασης, μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, π.χ. HD settop box, Blu-ray player, κονσόλα παιχνιδιών ή ψηφιακή βιντεοκάμερα. Η τηλεόρασή σας υποστηρίζει πλήρως το HD του μέλλοντος.

 • EasyLink: εύκολος έλεγχος της τηλεόρασης και των συνδεδεμένων συσκευών μέσω HDMI CEC

  Το EasyLink χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο του βιομηχανικού προτύπου HDMI CEC για διαμοιρασμό των λειτουργιών μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών και της τηλεόρασης. Χάρη στο Easylink χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για τις βασικές λειτουργίες στην τηλεόρασή σας και τις συνδεδεμένες συσκευές. Το EasyLink χρησιμοποιεί το τυπικό καλώδιο HDMI για να μεταφέρει τις εντολές του συστήματος. Λειτουργεί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που είναι εξοπλισμένες με HDMI CEC.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Με την είσοδο PC μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε έναν υπολογιστή μέσω καλωδίου VGA και να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη του υπολογιστή.

 • Η έξυπνη λειτουργία επιλέγει την ιδανική λειτουργία για αυτό που παρακολουθείτε

  Η τελειότητα της εικόνας και του ήχου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα την πηγή βίντεο, τον τύπο του περιεχομένου, τον περιβάλλοντα χώρο, τον τύπο της οθόνης κ.λπ. Η έξυπνη λειτουργία προσαρμόζει τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την τηλεόραση. Η προσωπική ρύθμιση σάς επιτρέπει επίσης να καθορίζετε τις ρυθμίσεις εικόνας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, να τις αποθηκεύετε και να αποκτάτε εύκολη πρόσβαση σε αυτές για μελλοντική επιλογή. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί στην τηλεόρασή σας για βέλτιστη λειτουργία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: