Οθόνη LED

  Οθόνη LED: Αντίθεση όπως δεν την έχετε ξαναδεί!!

  Αυτή η φιλική προς το περιβάλλον οθόνη LED διαθέτει τον εκπληκτικό λόγο αντίθεσης 1000000:1. Με εισόδους VGA, φυσικά χρώματα, τη λειτουργία SmartContrast και το γυαλιστερό φινίρισμα, η 191EL1 είναι η καλύτερη επιλογή που καλύπτει όλες σας τις ανάγκες Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οθόνη LED: Αντίθεση όπως δεν την έχετε ξαναδεί!!

 • SmartContrast 1.000.000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση του μαύρου

  SmartContrast 1.000.000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση του μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Το SmartContrast αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • Εύκολος έλεγχος φορμά εικόνας για εναλλαγή μεταξύ φορμά ευρείας οθόνης και 4:3

  Εύκολος έλεγχος φορμά εικόνας για εναλλαγή μεταξύ φορμά ευρείας οθόνης και 4:3

  Ο εύκολος έλεγχος του φορμά εικόνας της Philips μέσω του OSD επιτρέπει την εναλλαγή από λόγο διαστάσεων 4:3 σε λειτουργία ευρείας οθόνης και αντίστροφα, ώστε ο λόγος διαστάσεων προβολής να αντιστοιχεί στο περιεχόμενό σας, για εργασία με έγγραφα ευρείας προβολής χωρίς κύλιση ή προβολή μέσων ευρείας οθόνης στη λειτουργία ευρείας οθόνης, καθώς και προβολή περιεχομένου 4:3 σε λειτουργία εγγενούς ανάλυσης χωρίς παραμόρφωση.

 • Με δυνατότητα προβολής περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας

  H οθόνη υψηλής ευκρίνειας είναι μια συσκευή προβολής σχεδιασμένη να αποδίδει την εξαιρετική ποιότητα των εικόνων υψηλής ευκρίνειας και να επιτρέπει τη σύνδεση με πηγές HD, όπως set-top box HD. Μια οθόνη HD προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας από την προοδευτική σάρωση, πληροί τα αυστηρά πρότυπα για τις οθόνες HD που προβάλλουν σήματα υψηλής ευκρίνειας κορυφαίας ποιότητας εικόνας μέσω γενικής σύνδεσης αναλογικών σημάτων VGA ή συνδέσεων ψηφιακού σήματος DVI χωρίς συμπίεση, και υποστηρίζει το πρωτόκολλο HDCP. Λαμβάνει σήματα των 720p (1280x720p στα 50 και 60 Hz προοδευτικής σάρωσης) και 1080i (1920x1080i στα 50 και 60 Hz πεπλεγμένης σάρωσης).

 • Η τεχνολογία LED εξασφαλίζει φυσικά χρώματα

  Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης 5ms

  Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Mικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά τη μετάβαση από την απεικόνιση κειμένου στην απεικόνιση γραφικών.

 • Γυαλιστερό φινίρισμα για να βελτιώσετε τη διακόσμησή σας

  Όμορφο και κομψό γυαλιστερό φινίρισμα που ταιριάζει και συμπληρώνει την διακόσμησή σας.

 • Οικολογική οθόνη χωρίς οθόνη

  Οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED χωρίς υδράργυρο, μια από τις πλέον τοξικές φυσικές ουσίες που βλάπτουν ανθρώπους και ζώα. Το αποτέλεσμα είναι μια οικολογική οθόνη σε ολόκληρη τον κύκλο ζωής της, από την κατασκευή έως την απόρριψη. Έχοντας ως γνώμονα τη βιωσιμότητα και με διαρκή αφοσίωση στη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων μας, δίνουμε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν απλές, υπεύθυνες επιλογές στα προϊόντα που αγοράζουν και στον αντίκτυπο που αυτά έχουν, πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της διάρκειας ζωής τους.

 • Οικολογικά υλικά που πληρούν τα διεθνή πρότυπα

  Με την αειφόρο ανάπτυξη να αποτελεί κινητήρια δύναμη για την επιχείρησή της, η Philips δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει οικολογικά υλικά στη νέα σειρά προϊόντων της. Σε όλη τη σειρά χρησιμοποιούνται υλικά χωρίς μόλυβδο. Όλα τα πλαστικά μέρη των συσκευών, τα μεταλλικά πλαίσια και το υλικό συσκευασίας αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Επιτεύχθηκε σημαντική μείωση του υδραργύρου στους λαμπτήρες. Ακολουθούμε πιστά τα πρότυπα RoHs που διασφαλίζουν την απομάκρυνση όλου του επικίνδυνου υλικού. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την αειφόρο ανάπτυξη και τη Philips στη διεύθυνση http://www.asimpleswitch.com/global/

 • Energy Star για ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Το Energy Star είναι ένα πρόγραμμα αποδοτικής κατανάλωσης ενέργειας που χρηματοδοτείται από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ και έχει υιοθετηθεί από πολλές άλλες χώρες. Η πιστοποίηση Energy Star σάς πιστοποιεί ότι το προϊόν που αγοράζετε πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας και λειτουργεί με τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή απόδοση σε κάθε επίπεδο. Οι νέες οθόνες της Philips έχουν πιστοποιηθεί κατά τις προδιαγραφές του Energy Star 5.0 και πληρούν ή υπερπληρούν το πρότυπο. Για παράδειγμα, το Energy Star 5.0 σε λειτουργία αδράνειας προϋποθέτει κατανάλωση ενέργειας μικρότερης από 1 watt, ενώ οι οθόνες της Philips καταναλώνουν λιγότερό από 0,5 watt. Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στη διεύθυνση www.energystar.gov

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: