Οθόνη LCD

  O σχεδιασμός και η απόδοση μετράνε!

  Η απόλυτη οθόνη για το lifestyle σας! Η απίθανη 190X7 της Philips συνδυάζει SmartImage Lite για να ζήσετε την περιπέτεια που προσφέρουν τα πολυμέσα μέσα από έναν μοντέρνο, πρωτοποριακό σχεδιασμό. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

O σχεδιασμός και η απόδοση μετράνε!

 • Βελτιστοποίηση του χρόνου απόκρισης για διαφορετικές απαιτήσεις προβολής

  Βελτιστοποίηση του χρόνου απόκρισης για διαφορετικές απαιτήσεις προβολής

  Το SmartResponse είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που ρυθμίζει το χρόνο απόκρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εφαρμογών, εξασφαλίζοντας γρηγορότερους χρόνους απόκρισης για τα παιχνίδια και τα βίντεο ή καλύτερο κορεσμό χρωμάτων για την προβολή φωτογραφιών και στατικών εικόνων.

 • SmartContrast: Βελτιστοποιημένη αντίθεση για οπτική ευκρίνεια

  SmartContrast: Βελτιστοποιημένη αντίθεση για οπτική ευκρίνεια

  To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και τη βέλτιστη αντίθεση, αλλά και περισσότερη διασκέδαση κατά την προβολή βίντεο ή την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης έως και 2ms

  Γρήγορος χρόνος απόκρισης έως και 2ms

  Ο χρόνος απόκρισης GtG είναι η μέση χρονική διάρκεια που χρειάζεται ένα pixel για να μεταφερθεί από μία θέση σε άλλη. Όσο πιο γρήγορη είναι, τόσο το καλύτερο: Μικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και λιγότερα οπτικά είδωλα κατά την απεικόνιση γρήγορα κινούμενων εικόνων. Ο χρόνος απόκρισης GtG είναι ένας σημαντικός τρόπος μέτρησης της ποιότητας προβολής του περιεχομένου πολυμέσων όπως ταινίες, βίντεο και παιχνίδια.

 • Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Θύρα USB για πρακτική σύνδεση περιφερειακών

  Το universal serial bus ή USB είναι ένα πρωτόκολλο σύνδεσης υπολογιστών και περιφερειακών. Επειδή προσφέρει υψηλή ταχύτητα σε χαμηλό κόστος, η σύνδεση USB αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή μέθοδο σύνδεσης. Μια θύρα τοποθετημένη σε οθόνη στο άμεσο οπτικό πεδίο του χρήστη, προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας για συσκευές USB. (Η υποστήριξη USB 2.0 εξαρτάται από τη διαμόρφωση USB του υπολογιστή σας. Όταν συνδέεται σε PC που υποστηρίζει USB 2.0, η οθόνη σας γίνεται συμβατή με USB 2.0)

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • SmartImage Lite για βελτιωμένη οπτική εμπειρία σε οθόνη LCD

  Η SmartImage Lite είναι μια αποκλειστική, κορυφαία τεχνολογία της Philips που αναλύει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Με βάση τις επιλογές σας, το SmartImage Lite ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό χρωμάτων και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για ασύγκριτη απόδοση προβολής – όλα σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

 • Οθόνη χωρίς κουκκίδες συμβατή με ISO 13406-2 Class I

  Οι φωτεινές και οι σκοτεινές κουκκίδες θεωρούνται ελαττώματα σε μια οθόνη LCD. Οι οθόνες της Philips, συμβατές με το πρότυπο ISO 13406-2 Class I, κατασκευάζονται με μηδενική ανοχή ως προς τα ελαττώματα της οθόνης LCD και καλύπτονται από την παγκόσμια εγγύηση Philips PerfectPanel™ που εξασφαλίζει την επισκευή ή αντικατάσταση οποιασδήποτε οθόνης LCD εμφανίσει έστω και μία ελαττωματική, φωτεινή ή σκοτεινή κουκκίδα.

 • Είσοδος DVI-D και υποστήριξη HDCP

  Η Προστασία ψηφιακού περιεχομένου ευρείας ζώνης (HDCP) είναι ένα σύστημα προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, ενσωματωμένο στο DVI. Βοηθά στην καταπολέμηση της μη εξουσιοδοτημένης αντιγραφής περιεχομένου. Το HDCP σας επιτρέπει να αναπαράγετε μέσα με προστατευμένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και συναυλίες. Ελέγχει το σήμα για να προλαμβάνει την πειρατεία και επιτρέπει την προβολή μόνο των νόμιμων αντιγράφων του περιεχομένου.

 • Υπερσύγχρονα χειριστήρια SmartTouch

  Εικονίδια αφής εξαιρετικά γρήγορης απόκρισης που αντικαθιστούν τα προεξέχοντα κουμπιά. Ανταποκρινόμενα και στο πιο μικρό άγγιγμα, τα χειριστήρια SmartTouch, ενεργοποιούν για παράδειγμα την οθόνη σας ή την κάνουν πιο φωτεινή και ευκρινή με SmartImage Lite. Όταν ενεργοποιούνται, τα εικονίδια SmartTouch φέγγουν για να σας υποδείξουν ότι οι εντολές σας έχουν εφαρμοστεί.

 • Πρωτοποριακός, μοντέρνος σχεδιασμός που εκφράζει το lifestyle σας!

  Μια μοναδική σχεδιαστική σύλληψη που συνδυάζει ομαλές, ρευστές γραμμές με υπερσύγχρονα υλικά και αεροδυναμικά μοτίβα για τη δημιουργία μιας οθόνης που εκφράζει το lifestyle σας.

 • Απολαύστε εμπειρία πολυμέσων με τα ενσωματωμένα ηχεία

  Ηχεία ενσωματωμένα σε συσκευή προβολής.

 • Ενσωματωμένο τροφοδοτικό για να μην χρειάζονται εξωτερικά τροφοδοτικά

  Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό είναι ένα τροφοδοτικό εμφυτευμένο μέσα στο κύριο σώμα μιας συσκευής προβολής, το οποίο αντικαθιστά το σχετικά ογκώδες εξωτερικό τροφοδοτικό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: