Οθόνη LCD widescreen

  Συνδυασμός τηλεόρασης και οθόνης LCD με όλα τα χαρακτηριστικά

  Συνδυάστε εργασία και διασκέδαση με αυτή την πολυλειτουργική οθόνη widescreen! Με μεγάλη, ευρεία περιοχή προβολής, είσοδο TV, βίντεο και HDMI, και ενσωματωμένα ηχεία, η Philips 190TW8 αυξάνει την παραγωγικότητά σας και σας εξασφαλίζει μέγιστη απόλαυση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συνδυασμός τηλεόρασης και οθόνης LCD με όλα τα χαρακτηριστικά

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Ενσωματωμένη υπομονάδα τηλεόρασης για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων στον υπολογιστή.

  Ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης στην οθόνη για εμφάνιση τηλεοπτικών σημάτων και δεδομένων υπολογιστών.

 • HDMI-ready για κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου με ένα καλώδιο

  Μια συσκευή HDMI-ready περιλαμβάνει όλο το απαιτούμενο υλικό για είσοδο διασύνδεσης πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI), ενώ όλα τα σήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας μεταδίδονται μέσω ενός μόνο καλωδίου από PC ή άλλες πηγές AV, συμπεριλαμβανομένων συσκευών set-top box, DVD player και δεκτών A/V.

 • Πολλαπλές είσοδοι για ήχο/εικόνα (480i/p, 720p, 1080i)

  Πολλαπλές είσοδοι AV συμβατές με πλήθος επιλογών φορμά για σύνδεση συσκευών εικόνας και ήχου (480i/p, 720p, 1080i).

 • Απολαύστε εμπειρία πολυμέσων με τα ενσωματωμένα ηχεία

  Ηχεία ενσωματωμένα σε συσκευή προβολής.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης 5ms

  Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Mικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά τη μετάβαση από την απεικόνιση κειμένου στην απεικόνιση γραφικών.

 • WXGA+, ανάλυση 1440 x 900 ευρείας μορφής για ευκρινέστερη προβολή

  Το WXGA+ ή Wide Extended Graphics Array plus είναι ένα πρότυπο το οποίο δηλώνει τη δυνατότητα της οθόνης γραφικών για προβολή σε ανάλυση έως και 1440 x 900 pixel και υποστηρίζει την ταυτόχρονη προβολή περισσότερων του ενός εκατομμυρίου χρωμάτων. Το WXGA προσφέρει στις οθόνες τη δυνατότητα μη πεπλεγμένης σάρωσης για καλύτερη απόδοση οθόνης και αυξημένη πιστότητα χρωμάτων.

 • Κομψός σχεδιασμός που χωρά σε κάθε δωμάτιο

  Χάρη σε αυτόν το σχεδιασμό, εξοικονομείται χώρος, η συσκευή δείχνει ακόμα πιο λεπτή και κομψή και μπορεί να χωρέσει παντού.

 • Το τρισδιάστατο κτενοειδές φίλτρο παρέχει αποτελεσματικά καλύτερη ποιότητα εικόνας

  Το κτενοειδές φίλτρο 3D διαχωρίζει τα σήματα φωτεινότητας και χρώματος σε τρισδιάστατους τομείς, για εξάλειψη της παραμόρφωσης από τη σάρωση. Το ψηφιακό κτενοειδές 3D πραγματοποιεί συγκρίσεις μεταξύ των πεδίων της τηλεοπτικής εικόνας για να διαχωρίσει με ακρίβεια τα χρώματα από τα ασπρόμαυρα στοιχεία και αφαιρεί τις οριζόντιες και κάθετες κουκκίδες, καθώς και τις κουκκίδες που απομένουν από τη σάρωση της γραμμής.

 • Αξιόπιστος ήχος μέσω ομοαξονικής σύνδεσης SPDIF

  Το ομοαξονικό καλώδιο SPDIF είναι ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος τρόπος για σύνδεση ψηφιακού ήχου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: