Οθόνη LCD

  όταν το μέγεθος της οθόνης μετράει

  Αποδοτικότητα μεγάλης οθόνης : Με εκπληκτική εργονομία και εξαιρετική απεικόνιση συν SmartManage για απομακρυσμένη διαχείριση οθόνης βάσει LAN και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η 190S5 της Philips παρέχει εξαιρετική απόδοση επένδυσης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

όταν το μέγεθος της οθόνης μετράει

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης για εξαιρετική εμφάνιση κινούμενων εικόνων

  Γρήγορος χρόνος απόκρισης για εξαιρετική εμφάνιση κινούμενων εικόνων

  Ο χρόνος απόκρισης μετράει την ταχύτητα απόκρισης σήματος σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μετράει το χρόνο που απαιτείται για τη μετάβαση της οθόνης από εντελώς λευκή σε εντελώς μαύρη και ανάποδα. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης βελτιώνει την εμφάνιση του κειμένου. Ο χρόνος απόκρισης γκρι σε γκρι μετράει το μέσο χρόνο μετάβασης μεταξύ πολλών διαφορετικών και τυχαίων επιπέδων γκρι - όσο μικρότερος είναι ο αριθμός τόσο γρηγορότερη είναι η μετάβαση. Ο γρηγορότερος χρόνος ενδείκνυται καθώς εξαλείφει τα οπτικά είδωλα που θα μπορούσαν να μετριάσουν την εμπειρία σας όταν παρακολουθείτε ταχέως κινούμενες εικόνες ή αντικείμενα.

 • Το sRGB εξασφαλίζει ταίριασμα των χρωμάτων της οθόνης και των εκτυπώσεων

  Το sRGB εξασφαλίζει ταίριασμα των χρωμάτων της οθόνης και των εκτυπώσεων

  Το sRGB είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που εξασφαλίζει τον καλύτερο συνδυασμό των χρωμάτων που εμφανίζονται στην οθόνη και τις εκτυπώσεις σας.

 • Η συμβατότητα με SmartManage καθιστά δυνατή τη διαχείριση παγίων σε δίκτυο LAN

  Το SmartManage είναι ένα σύστημα για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της κατάστασης συσκευών προβολής καθώς και για την παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης σε χρήστες που έχουν δυσκολίες - και όλα αυτά μέσω τοπικού δικτύου.

 • Κατανάλωση ισχύος κάτω από το μέσο όρο

  Η μείωση της κατανάλωσης είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της συσκευής .

 • Αντικλεπτική κλειδαριά Kensington για πρόσθετη ασφάλεια

  Τα μικρά ανοίγματα που είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο της οθόνης λειτουργούν με μια συσκευή κλειδώματος που ασφαλίζει την οθόνη σε ένα σταθερό αντικείμενο για πρόσθετη ασφάλεια ενάντια στην κλοπή.

 • Ανάλυση SXGA, 1280 x 1024 για πιο ευκρινή αποτελέσματα

  Για τις οθόνες γραφικών, η ανάλυση οθόνης είναι ο αριθμός των κουκκίδων (pixel) για ολόκληρη την οθόνη. Για παράδειγμα, μια οθόνη ανάλυσης 1280 επί 1024 pixel μπορεί να εμφανίζει 1280 ξεχωριστές κουκκίδες/γραμμή σε 1024 γραμμές, ή περίπου 1,3 εκατομμύρια pixel.

 • Ρυθμιζόμενο ύψος οθόνης για ιδανική γωνία παρακολούθησης

  Όταν μια οθόνη έχει ρυθμιζόμενο ύψος, σημαίνει ότι μπορεί να μετακινείται προς τα πάνω ή προς τα κάτω πάνω στη βάση της και να κλειδώνει στη θέση του επιθυμητού ύψους με αποτέλεσμα άνετη και εξατομικευμένη γωνία παρακολούθησης, ειδικά προσαρμοσμένη στο ύψος, το βάρος, το σωματότυπο και τη στάση του χρήστη, και ανακούφιση ενδεχόμενης κόπωσης στα μάτια που μπορεί να προκύψει από την πολύωρη εργασία μπροστά στον υπολογιστή.

 • Ρύθμιση κλίσης και περιστροφής για ιδανική οπτική γωνία

  Η κλίση και η περιστροφή της οθόνης είναι δυνατή χάρη σε ένα μηχανισμό που είναι ενσωματωμένος στη βάση και επιτρέπει να περιστρέψετε την οθόνη και να της δώσετε κλίση προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.

 • Διαχείριση καλωδίων για τακτοποιημένο χώρο εργασίας

  Η διαχείριση καλωδίων είναι ένα σύστημα που διατηρεί το χώρο εργασίας τακτοποιημένο, οργανώνοντας τα καλώδια και τα σύρματα που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας συσκευής προβολής.

 • Ενσωματωμένο τροφοδοτικό για να μην χρειάζονται εξωτερικά τροφοδοτικά

  Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό είναι ένα τροφοδοτικό εμφυτευμένο μέσα στο κύριο σώμα μιας συσκευής προβολής, το οποίο αντικαθιστά το σχετικά ογκώδες εξωτερικό τροφοδοτικό.

 • Πρότυπο ανάρτησης VESA για εύκολη ανάρτηση της οθόνης στον τοίχο

  Ένα ενοποιημένο βιομηχανικό πρότυπο για ανάρτηση εξοπλισμού ΙΤ σε τοίχο από τη Video Electronics Standards Association.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: