Οθόνη LCD

  εξαιρετική ευρεία οθόνη για επαγγελματικές εργασίες

  Οι επαγγελματίες όπως εσείς κάνουν περισσότερα με τη 190P6: Ψηφιακό LightFrame™ και εγγύηση Perfect Panel για εξαιρετική απόδοση ευρείας οθόνης, απομακρυσμένη διαχείριση πόρων που ενισχύει την αποδοτικότητα, προηγμένη εργονομία και σχεδιασμός χωρίς μόλυβδο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

εξαιρετική ευρεία οθόνη για επαγγελματικές εργασίες

 • Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  H διπλή είσοδος παρέχει υποδοχές σύνδεσης για αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI.

 • Το LightFrame™ DR μεγιστοποιεί την εμπειρία σας προβολής στην οθόνη

  Το LightFrame™ Digital Reality είναι μία ενσωματωμένη λύση λογισμικού και υλικού για οθόνες Philips τελευταίας τεχνολογίας, η οποία παρέχει στους χρήστες βελτιωμένη προβολή υψηλής ποιότητας μέσω γρήγορων και πρακτικών διασυνδέσεων υλικού ή λογισμικού.

 • Οθόνη χωρίς κουκκίδες συμβατή με ISO 13406-2 Class I

  Οι φωτεινές και οι σκοτεινές κουκκίδες θεωρούνται ελαττώματα σε μια οθόνη LCD. Οι οθόνες της Philips, συμβατές με το πρότυπο ISO 13406-2 Class I, κατασκευάζονται με μηδενική ανοχή ως προς τα ελαττώματα της οθόνης LCD και καλύπτονται από την παγκόσμια εγγύηση Philips PerfectPanel™ που εξασφαλίζει την επισκευή ή αντικατάσταση οποιασδήποτε οθόνης LCD εμφανίσει έστω και μία ελαττωματική, φωτεινή ή σκοτεινή κουκκίδα.

 • Ανάλυση SXGA, 1280 x 1024 για πιο ευκρινή αποτελέσματα

  Για τις οθόνες γραφικών, η ανάλυση οθόνης είναι ο αριθμός των κουκκίδων (pixel) για ολόκληρη την οθόνη. Για παράδειγμα, μια οθόνη ανάλυσης 1280 επί 1024 pixel μπορεί να εμφανίζει 1280 ξεχωριστές κουκκίδες/γραμμή σε 1024 γραμμές, ή περίπου 1,3 εκατομμύρια pixel.

 • Γρήγορος χρόνος Eνεργ./Aπενεργ. 8ms: Εξαιρετική απεικόνιση κειμένου & γραφικών

  Ο χρόνος απόκρισης Ενεργ.-Απενεργ. είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο γρηγορότερος είναι ο καλύτερος: μικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και, επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά την απεικόνιση. Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης αποτελεί πιο σημαντική μέτρηση κατά την απεικόνιση επαγγελματικού περιεχομένου όπως έγγραφα, γραφικά και φωτογραφίες.

 • Περιστροφή οθόνης κατά 90 μοίρες και έξυπνη τακτοποίηση καλωδίων

  Η βάση Super Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης καθιστά πιο εύχρηστη και ξεκούραστη την οθόνη. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων για ένα τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Ενσωματωμένο USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για εύκολες συνδέσεις

  Το universal serial bus ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για σύνδεση υπολογιστών και περιφερειακών. Παρέχοντας υψηλή ταχύτητα σε χαμηλό κόστος, η σύνδεση USB αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή μέθοδο για σύνδεση περιφερειακών συσκευών σε υπολογιστή. Με την τοποθέτηση μιας υποδοχής USB 2.0 σε οθόνη, η Philips παρέχει μια εύκολα εντοπίσιμη και εύχρηστη σύνδεση USB υψηλής ταχύτητας για ανάγνωση, εγγραφή, φόρτωση και μεταφορά προγραμμάτων, δεδομένων, ψηφιακών μέσων ή αρχείων μουσικής προς, από ή μεταξύ του υπολογιστή σας και μίας ή περισσότερων συσκευών USB.

 • Η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα με τον περιβάλλοντα φωτισμό

  Το SmartBright είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Philips. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας για αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων της οθόνης, για καλύτερη οπτική εμπειρία, μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και παρατεταμένη διάρκεια ζωής της οθόνης χωρίς την κόπωση των ματιών από τη φωτεινή οθόνη-σκοτεινό δωμάτιο/σκούρα οθόνη-φωτεινό δωμάτιο - και όλα αυτά χωρίς να πρέπει να προσαρμόζετε χειροκίνητα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις αλλαγές των συνθηκών φωτισμού στο δωμάτιο.

 • Ενσωματωμένα ηχεία για ήχο χωρίς εμπόδια πάνω στην επιφάνεια εργασίας

  Ηχεία ενσωματωμένα σε συσκευή προβολής.

 • Αυτόνομη λειτουργία ήχου για αποτελεσματικές συνδιασκέψεις δικτύου

  Ενσωματωμένο προηγμένο υλικολογισμικό που παρέχει έξοδο ήχου ακόμα και χωρίς είσοδο εικόνας.

 • Η συμβατότητα με SmartManage καθιστά δυνατή τη διαχείριση παγίων σε δίκτυο LAN

  Το SmartManage είναι ένα σύστημα για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της κατάστασης συσκευών προβολής καθώς και για την παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης σε χρήστες που έχουν δυσκολίες - και όλα αυτά μέσω τοπικού δικτύου.

 • Σχεδιασμός χωρίς μόλυβδο που προστατεύει το περιβάλλον μας

  Τα προϊόντα απεικόνισης χωρίς μόλυβδο κατασκευάζονται σε συμμόρφωση με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για περιορισμό επικίνδυνων ουσιών όπως ο μόλυβδος και άλλες τοξικές ουσίες σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: