Οθόνη LCD widescreen

  Η οθόνη LCD widescreen με την μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης

  Μεγαλύτερη απόλαυση με αυτή την ευρεία οθόνη! Με το γρήγορο χρόνο απόκρισης της Philips 190CW7 και τις πρακτικές διπλές υποδοχές DVI και VGA - όλα σε ένα εύχρηστο, εξαιρετικά οικονομικό πακέτο - θα απολαμβάνετε πολλαπλές οπτικές εμπειρίες σε μία μοναδική οθόνη. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η οθόνη LCD widescreen με την μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης

 • Το sRGB εξασφαλίζει ταίριασμα των χρωμάτων της οθόνης και των εκτυπώσεων

  Το sRGB εξασφαλίζει ταίριασμα των χρωμάτων της οθόνης και των εκτυπώσεων

  Το sRGB είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που εξασφαλίζει τον καλύτερο συνδυασμό των χρωμάτων που εμφανίζονται στην οθόνη και τις εκτυπώσεις σας.

 • Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  H διπλή είσοδος παρέχει υποδοχές σύνδεσης για αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI.

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • Μεγάλη, ευρεία οθόνη: IM, γράφετε mail και παρακολουθείτε εικόνα σε μία οθόνη

  Η ευρεία οθόνη έχει μεγαλύτερο λόγο διαστάσεων ώστε να προβάλει περισσότερη ψυχαγωγία ή πληροφορίες, ενώ εσείς διασκεδάζετε περισσότερο και βγάζετε μεγαλύτερο όγκο δουλειάς.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης 5ms

  Ο χρόνος απόκρισης Ενεργ.-Απενεργ. είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Mικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά τη μετάβαση από την απεικόνιση κειμένου στην απεικόνιση γραφικών.

 • WXGA+, ανάλυση 1440 x 900 ευρείας μορφής για ευκρινέστερη προβολή

  Το WXGA+ ή Wide Extended Graphics Array plus είναι ένα πρότυπο το οποίο δηλώνει τη δυνατότητα της οθόνης γραφικών για προβολή σε ανάλυση έως και 1440 x 900 pixel και υποστηρίζει την ταυτόχρονη προβολή περισσότερων του ενός εκατομμυρίου χρωμάτων. Το WXGA προσφέρει στις οθόνες τη δυνατότητα μη πεπλεγμένης σάρωσης για καλύτερη απόδοση οθόνης και αυξημένη πιστότητα χρωμάτων.

 • Για την ασφάλειά σας: Φλογοεπιβραδυντική θήκη από κράμα αεροδιαστημικού υλικού

  Το συνθετικό πλαστικό PC/ABS είναι το ανθεκτικότερο φλογοεπιβραδυντικό υλικό της βιομηχανίας. Χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική βιομηχανία, στην αυτοκινητοβιομηχανία και στους ανιχνευτές φωτιάς, καθώς είναι συμβατό με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας φωτιάς.

 • Σχεδιασμός χωρίς μόλυβδο που προστατεύει το περιβάλλον μας

  Τα προϊόντα απεικόνισης χωρίς μόλυβδο κατασκευάζονται σε συμμόρφωση με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για περιορισμό επικίνδυνων ουσιών όπως ο μόλυβδος και άλλες τοξικές ουσίες σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

 • Κατανάλωση ισχύος κάτω από το μέσο όρο

  Η μείωση της κατανάλωσης είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της συσκευής .

 • Χειριστήρια φωτεινότητας και αντίθεσης "ενός αγγίγματος"

  Πλήκτρα για άνετο εντοπισμό στο μπροστινό πλαίσιο τα οποία παρέχουν φωτεινότητα "ενός αγγίγματος" και ρυθμίσεις αντίθεσης.

 • Ενσωματωμένο τροφοδοτικό για να μην χρειάζονται εξωτερικά τροφοδοτικά

  Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό είναι ένα τροφοδοτικό εμφυτευμένο μέσα στο κύριο σώμα μιας συσκευής προβολής, το οποίο αντικαθιστά το σχετικά ογκώδες εξωτερικό τροφοδοτικό.

 • Αυτόματη ρύθμιση για τέλεια εικόνα με ένα πάτημα

  Το κουμπί αυτόματης ρύθμισης επαναφέρει τη βέλτιστη θέση οθόνης, τη φάση και τις ρυθμίσεις του ρολογιού με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, χωρίς περιήγηση σε μενού OSD και πλήκτρα ελέγχου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: