Οθόνη LCD

  Η κομψότητα "μετράει"

  Η εξαιρετική ευκολία συναντά το έξοχο στυλ: Η φιλική προς το περιβάλλον οθόνη 190C7 με τον άψογο, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό σε δύο τόνους που εμπλουτίζει το ντεκόρ του σπιτιού σας, τα μελετημένα χαρακτηριστικά ευχρηστίας και την εξαιρετική αξία θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τις οθόνες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η κομψότητα "μετράει"

 • Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  Η διπλή είσοδος δέχεται αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI

  H διπλή είσοδος παρέχει υποδοχές σύνδεσης για αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI.

 • Ο μοντέρνος σχεδιασμός σε δύο τόνους αναζωογονεί το χώρο σας

  Ο σχεδιασμός σε δύο τόνους συνδυάζει τη γυαλιστερή μαύρη λωρίδα στο κέντρο του κάτω μέρους του πλαισίου με το ασημί εμπρός πλαίσιο ώστε το μπροστινό πλαίσιο να φαίνεται λεπτότερο. Η ραφινάτη αντίθεση ανάμεσα στα δύο στοιχεία προσθέτει στη διακόσμηση του χώρου ζωντάνια προσελκύοντας το βλέμμα στα ενδιαφέροντα αυτά στοιχεία.

 • Τα πρακτικά, διακριτικά πλήκτρα ελέγχου δημιουργούν μια άψογη εμφάνιση

  Τα πρακτικά, διακριτικά πλήκτρα ελέγχου είναι ενωμένα με το σήμα της μάρκας και είναι διαθέσιμα μόνο όποτε τα χρειάζεστε, ενώ μένουν απαρατήρητα όλες τις υπόλοιπες φορές, δημιουργώντας την ολοκληρωμένη, ζωηρή και άψογη εμφάνιση με την απλή αλλά κομψή αισθητική.

 • Πλαίσιο με ζεστή, αρμονική εμφάνιση

  Ειδικά σχεδιασμένο πλαίσιο με κεκλιμένη επιφάνεια η οποία ενώνει τα εμπρός και πίσω στοιχεία του ντιζάιν σε ένα ζεστό εναγκαλισμό δημιουργώντας μία συνολική ζεστή και αρμονική εμφάνιση.

 • Δυνατότητα για Windows Vista

  Οι οθόνες Vista-ready της Philips έχουν τη δυνατότητα ζωντανής, εκπληκτικής προβολής αυτού του νέου, οπτικά εξελιγμένου και απαιτητικού λειτουργικού συστήματος των Windows που έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της ψυχαγωγίας, αύξηση της παραγωγικότητας και συμβολή στον έλεγχο της ψυχαγωγίας που προσφέρει ο υπολογιστής στο σπίτι και στο γραφείο, καθιστώντας την προβολή, την εύρεση και την οργάνωση πληροφοριών για εργασία ή παιχνίδι μια γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη υπόθεση.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης 5ms

  Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Mικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά τη μετάβαση από την απεικόνιση κειμένου στην απεικόνιση γραφικών.

 • Για την ασφάλειά σας: Φλογοεπιβραδυντική θήκη από κράμα αεροδιαστημικού υλικού

  Το συνθετικό πλαστικό PC/ABS είναι το ανθεκτικότερο φλογοεπιβραδυντικό υλικό της βιομηχανίας. Χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική βιομηχανία, στην αυτοκινητοβιομηχανία και στους ανιχνευτές φωτιάς, καθώς είναι συμβατό με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας φωτιάς.

 • Σχεδιασμός χωρίς μόλυβδο που προστατεύει το περιβάλλον μας

  Τα προϊόντα απεικόνισης χωρίς μόλυβδο κατασκευάζονται σε συμμόρφωση με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για περιορισμό επικίνδυνων ουσιών όπως ο μόλυβδος και άλλες τοξικές ουσίες σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (RoHS).

 • Εύκολη ρύθμιση με το λογισμικό Philips SmartControl

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής. Είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διαφόρων ρυθμίσεων προβολής με οικείο προς το χρήστη τρόπο.

 • Ενσωματωμένο τροφοδοτικό για να μην χρειάζονται εξωτερικά τροφοδοτικά

  Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό είναι ένα τροφοδοτικό εμφυτευμένο μέσα στο κύριο σώμα μιας συσκευής προβολής, το οποίο αντικαθιστά το σχετικά ογκώδες εξωτερικό τροφοδοτικό.

 • Το κλιπ καλωδίου συγκρατεί τα καλώδια για τακτοποιημένο χώρο εργασίας

  Κλιπ που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της οθόνης και το οποίο διευθετεί τα καλώδια συγκρατώντας τα για τακτοποιημένο χώρο εργασίας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: