Τηλεόραση

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Αυτή η τηλεόραση 17" προσφέρει εικόνα υψηλής ανάλυσης με βελτιωμένη παρακολούθηση υπό το φως της μέρας και ποιοτικό μονοφωνικό ήχο. Άλλα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν την έξυπνη ακρόαση για αυτόματη προσαρμογή της έντασης του ήχου, ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM και μπροστινές συνδέσεις με εύκολη πρόσβαση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Crystal Clear

 • Καθοδικός σωλήνας Black Hibri για φωτεινά χρώματα

  Το Black HiBri είναι μια τεχνολογία καθοδικού σωλήνα που χρησιμοποιείται από την Philips σε τηλεοράσεις με μικρή οθόνη, η οποία παρέχει καλή αναπαραγωγή χρωμάτων ακόμα και σε συσκευές μικρών διαστάσεων.

 • Το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας

  Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά όπως το Contrast plus και τη βελτίωση χρωμάτων, το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας.

 • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM

  Ενσωματωμένο ραδιόφωνο 40 προεπιλεγμένων σταθμών. Εύκολη πλοήγηση με την εμφάνιση των ονομάτων των σταθμών. Εύχρηστο ρολόι.

 • Plug & Play για πιο εύκολη εγκατάσταση

  Η λειτουργία Plug & Play σάς δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ή να προσθέσετε μία νέα συσκευή χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης.

 • Smart Picture & Smart Sound για προσωπικό ήχο και εικόνα

  Οι προεπιλεγμένες λειτουργίες της Philips για Smart Picture και Smart Sound σας παρέχουν απευθείας σύνδεση με το τηλεχειριστήριο μόνο με ένα κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορες λειτουργίες εικόνας και ήχου.

 • ξυπνο κείμενο 10 σελίδων για γρήγορη πρόσβαση.

  Το teletext μεταδίδεται από τους περισσότερους σταθμούς.Το Smart text 10 σελίδων πρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες.

 • Μπροστινή υποδοχή Stereo AV & ακουστικών για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση

  Η μπροστινή υποδοχή Stereo AV & ακουστικών καθιστά πολύ πιο εύκολη τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, όπως εξοπλισμού ήχου, κονσόλων παιχνιδιών και βιντεοκαμερών. Αποτελεί τον εύκολο τρόπο για να απολαύσετε ισχυρότερο ήχο ή μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: