Επαγγελματική Flat TV

  Επαγγελματική Flat TV

  Hospitality Flat TV

  Αυτή η LCD TV 15 ιντσών ειδικών προδιαγραφών προσφέρει άνεση και πολυτέλεια στους επισκέπτες σας ενώ παράλληλα εξοικονομεί χρόνο και διατηρεί το κόστος χαμηλό για τον ξενοδόχο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Hospitality Flat TV

με Wireless Cloning για γρήγορη εγκατάσταση

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Κλείδωμα κουμπιών πρόσοψης/πλαϊνών

  Μέσω της επιλογής από το μενού κλειδώματος ή ξεκλειδώματος της πρόσβασης στα κουμπιά πρόσοψης και πλαϊνής πλευράς της τηλεόρασης, αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο μενού της τηλεόρασης για εξοικονόμηση του χρόνου του ξενοδόχου αλλά και των δοκιμών επανεγκατάστασης.

 • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM

  Το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM εξασφαλίζει περισσότερη άνεση χωρίς να απαιτείται επιπλέον δαπάνη για αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Μετατρέψιμη σε Consumer TV

  Μετατρέπει εύκολα την τηλεόραση από λειτουργία Commercial σε ρυθμίσεις Consumer, για πωλήσεις μετά την αγορά.

 • Κλείδωμα μενού εγκατάστασης

  Αποτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης, διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για τους φιλοξενούμενους και αποτρέποντας περιττά έξοδα επαναπρογραμματισμού.

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • Crystal Clear III για φυσικές, εξαιρετικής ποιότητας εικόνες

  Το Crystal Clear III συνδυάζει Κτενοειδές Φίλτρο 2D, Δυναμική Αντίθεση, Blue stretch και Βελτίωση πράσινου ώστε να έχετε πάντα χρώματα που φαίνονται πέρα για πέρα φυσικά.

 • Δυσδιάστατο κτενοειδές φίλτρο ευκρινέστερης εικόνας για μεγαλύτερη ακρίβεια

  Το Δυσδιάστατο κτενοειδές φίλτρο διαχωρίζει σε ένα σήμα βίντεο τα χαρακτηριστικά κορεσμού των χρωμάτων από τα χαρακτηριστικά φωτεινότητας (λαμπρότητας) και τα επεξεργάζεται μεμονωμένα προκειμένου να βελτιωθεί η ανάλυση της εικόνας και να ελαχιστοποιηθεί η παραμόρφωση.

 • Virtual Dolby Surround για ηχητική εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας

  Το Virtual Dolby Surround είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας για την ενίσχυση του surround ήχου. Δημιουργεί την αίσθηση του Dolby Pro Logic χωρίς την ανάγκη επιπλέον πίσω ηχείων. Βυθίζεστε ολοκληρωτικά στην τηλεοπτική σας εμπειρία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: