Τηλεόραση

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Ιδανική επιλογή για την κρεβατοκάμαρα ή το παιδικό υπνοδωμάτιο! Αυτή η τηλεόραση παρέχει εικόνα υψηλής αντίθεσης και ποιοτικό ήχο. Διαθέτει Smart picture, Smart sound, χρονοδιακόπτη αυτόματης διακοπής λειτουργίας & μπροστινές συνδέσεις με εύκολη πρόσβαση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Crystal Clear

 • Καθοδικός σωλήνας Black Hibri για φωτεινά χρώματα

  Το Black HiBri είναι μια τεχνολογία καθοδικού σωλήνα που χρησιμοποιείται από την Philips σε τηλεοράσεις με μικρή οθόνη, η οποία παρέχει καλή αναπαραγωγή χρωμάτων ακόμα και σε συσκευές μικρών διαστάσεων.

 • Το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας

  Συνδυάζοντας χαρακτηριστικά όπως το Contrast plus και τη βελτίωση χρωμάτων, το Crystal Clear βελτιώνει το βάθος της εικόνας.

 • Plug & Play για πιο εύκολη εγκατάσταση

  Η λειτουργία Plug & Play σάς δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ή να προσθέσετε μία νέα συσκευή χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης.

 • Smart Picture & Smart Sound για προσωπικό ήχο και εικόνα

  Οι προεπιλεγμένες λειτουργίες της Philips για Smart Picture και Smart Sound σας παρέχουν απευθείας σύνδεση με το τηλεχειριστήριο μόνο με ένα κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορες λειτουργίες εικόνας και ήχου.

 • Η μπροστινή είσοδος AV εξασφαλίζει εύκολη σύνδεση σε εξωτερικές συσκευές

  Η μπροστινή είσοδος AV καθιστά πολύ πιο εύκολη τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, όπως εξοπλισμού ήχου, κονσολών παιχνιδιών και βιντεοκαμερών. Εξασφαλίζει εύκολα ισχυρότερο ήχο ή μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: