Τηλεοράσεις

Smart TV

Ποιότητα εικόνας Ultra HD

Ανάλυση 4K Ultra HD

Βασιζόμενοι στη βραβευμένη ποιότητα εικόνας της Philips, προχωρήσαμε 4 φορές περισσότερο για να σας προσφέρουμε την τελευταία βραβευμένη μας καινοτομία: την τηλεόραση Ultra HD της Philips που έχει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μια συμβατική τηλεόραση Full HD TV. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixel και τη μοναδική τεχνολογία κλιμάκωσης Ultra Resolution, έχετε βελτιωμένη εικόνα ανεξάρτητα από το αρχικό περιεχόμενο. Απολαύστε μεγαλύτερη ευκρίνεια, πιο έντονη αίσθηση βάθους, κορυφαία αντίθεση, ομαλή, φυσική κίνηση και περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε τηλεοράσεις Ultra HD

Κλιμάκωση 4K Ultra HD

Χάρη στην κλιμάκωση και την τεχνολογία Ultra Resolution, το σύστημα Ultra Pixel HD Engine χαρίζει ποιότητα Ultra HD σε οποιοδήποτε περιεχόμενο προβάλλεται στην οθόνη. Έτσι, ό,τι και αν παρακολουθείτε, μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερη εικόνα που χαρακτηρίζεται από πιο λεπτές γραμμές και λεπτομέρειες με μεγαλύτερη ένταση και βάθος.

Δείτε τηλεοράσεις Ultra HD
Συστήματα ποιότητας εικόνας

Συστήματα ποιότητας εικόνας

Τα προηγμένα συστήματα επεξεργασίας εικόνας της εταιρείας μας εστιάζουν στα τέσσερα στοιχεία που αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι: την κίνηση, την αντίθεση, το χρώμα και την ευκρίνεια. Τα συστήματα ποιότητας εικόνας προσαρμόζουν ψηφιακά και βελτιστοποιούν την ποιότητα της εικόνας, για αποτελέσματα με εξαιρετική ευκρίνεια, απίστευτο χρώμα, λεπτομέρεια και βάθος, κάθε φορά και από οποιαδήποτε πηγή. Έτσι, είτε παρακολουθείτε ένα online βίντεο είτε μια ταινία Blu-ray υψηλής ποιότητας, η απόλαυση είναι πάντα η ίδια.

Δείτε τις τηλεοράσεις
Micro Dimming Pro

Micro Dimming Pro

Το Micro Dimming Pro της Philips προσφέρει πιο βαθύ μαύρο και πιο φωτεινό λευκό ανεξάρτητα από το φωτισμό του δωματίου. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό Edge LED της οθόνης, που αναλύει την εικόνα σε 6400 διαφορετικές ζώνες και την προσαρμόζει ανάλογα, απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας για μια ολοζώντανη οπτική εμπειρία μέρα ή νύχτα.

Bright Pro

Bright Pro

Το Bright Pro ενισχύει την αντίθεση προσφέροντας καθαρό, φωτεινό λευκό και βαθύ, έντονο μαύρο για όμορφες, ζωντανές εικόνες με κορυφαία αντίθεση, είτε παρακολουθείτε τηλεόραση την ημέρα είτε τη νύχτα

Δείτε τις τηλεοράσεις
Perfect Motion Rate και Perfect Motion Rate Ultra

Perfect Motion Rate και Perfect Motion Rate Ultra

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από την έκρηξη της αδρεναλίνης που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, οι γρήγοροι αθλητικοί αγώνες και οι ταινίες δράσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν Perfect Motion Rate για να απολαμβάνετε απόλυτα ομαλή κίνηση. Επιπλέον, με το Perfect Motion Rate Ultra μπορείτε να έχετε ομαλή εικόνα ακόμα και σε τηλεόραση Ultra HD.

*Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για κάθε μοντέλο τηλεόρασης.

Δείτε τις τηλεοράσεις
Digital Natural Motion και Perfect Natural Motion

Digital Natural Motion και Perfect Natural Motion

Λατρεύετε τις ταινίες δράσεις, τους αθλητικούς αγώνες και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Θέλετε όμως την καλύτερη εικόνα. Για αυτό η Philips δημιούργησε δύο βραβευμένες τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας που περιορίζουν το τρεμόπαιγμα.

Το Digital Natural Motion* χρησιμοποιεί ισχύ επεξεργασίας 2 δισ. pixel για εικόνα με ομαλή κίνηση.

Το Perfect Natural Motion* χρησιμοποιεί ισχύ επεξεργασίας 4 δισ. pixel για εικόνα με ομαλή κίνηση και κορυφαία ευκρίνεια.

*Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για κάθε μοντέλο τηλεόρασης.

Δείτε τις τηλεοράσεις
Ποιότητα εικόνας Distance Adaptive
Distance Adaptive
Ποιότητα εικόνας

Φανταστείτε μια τηλεόραση που προσαρμόζει αυτόματα την ποιότητα της εικόνας. Κατά την εγκατάσταση, η ενσωματωμένη έξυπνη κάμερα προσαρμόζει την ευκρίνεια της τηλεόραση ανάλογα με το σημείο του δωματίου που βρίσκετε, χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό λογισμικό ποιότητας εικόνας. Το αποτέλεσμα; Η καλύτερη εικόνα που μπορείτε να φανταστείτε, ειδικά προσαρμοσμένη για εσάς.

Δείτε τις τηλεοράσεις
Ambilight: Δίνει ένταση σε ό,τι σας αρέσει στην τηλεόρασή σας

Ambilight

Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips σας προσφέρει μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα. Όχι μόνο κάνει την οθόνη σας να φαίνεται πιο πλατιά, αλλά σας χαρίζει και μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει από τα πλαϊνά της τηλεόρασης μια λάμψη φωτός που απλώνεται στον τοίχο. Όλα τα χρώματα, η ζωντάνια και το συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη και γεμίζουν το σαλόνι σας, χαρίζοντάς σας μια πιο συναρπαστική, έντονη και καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Δείτε τις τηλεοράσεις Ambilight

Ζήστε την εμπειρία Ambilight

Ambilight + hue

Αφήστε το θαύμα του Ambilight θα γεμίσει το χώρο σας, αλλά και τη ζωή σας. Με το Ambilight + hue*, η εμπειρία του Ambilight πλημμυρίζει το χώρο. Η τηλεόραση Ambilight** και οι λάμπες hue επικοινωνούν ασύρματα, ενώ το συναίσθημα, η δύναμη και το χρώμα του Ambilight σας περιβάλλουν.

*Το κιτ hue διατίθεται ξεχωριστά

**Μοντέλο τηλεόρασης Philips Ambilight 2011 ή πιο πρόσφατο

Δείτε τις τηλεοράσεις Ambilight

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με τον κατάλληλο φωτισμό

Παίζετε παιχνίδια, συνομιλείτε και παρακολουθείτε από ταινίες δράσης μέχρι και ντοκιμαντέρ για τη φύση. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το Ambilight σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε την κατάλληλη λειτουργία ανάλογα με τη διάθεση ή το περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Έτσι, είτε προτιμάτε κάτι έντονο, όπως οι λειτουργίες Gaming ή Vivid, είτε κάτι πιο χαλαρωτικό, όπως η λειτουργία Relaxed, πάντα υπάρχει η κατάλληλη λύση για όλους και για όλα.

Δείτε τις τηλεοράσεις Ambilight
Η έξυπνη εμπειρία - Ολόκληρος ο κόσμος στα χέρια σας
Η πρώτη Smart TV της Ευρώπης με Android™

Με λειτουργικό σύστημα Android στην τηλεόρασή σας έχετε ταχύτατη επεξεργασία που σας επιτρέπει να περιηγείστε, να συνομιλείτε, να πλοηγείστε στις αγαπημένες σας εφαρμογές, να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και πολλά άλλα. Και όλα αυτά, μάλιστα, απίστευτα γρήγορα, έξυπνα και διασκεδαστικά. Επιπλέον, με τις πρόσθετες δυνατότητες όπως πρόσβαση στο Google™ Play Store και το πρόγραμμα περιήγησης Chrome™, η διασκέδαση δεν σταματά.

*Μοντέλα τηλεοράσεων Philips 2014 της σειράς 8000 ή νεότερα

Δείτε Smart TV με Android™
Εφαρμογές

Εφαρμογές

Επιλέξτε, οργανώστε και απολαύστε εφαρμογές όπως ακριβώς θέλετε. Από εφαρμογές όπως το Google Play™ Store*, το πρόγραμμα περιήγησης Chrome™, το Skype™, το Twitter™, το Facebook™ και το YouTube™, μέχρι και εφαρμογές για video on demand, online TV, παιχνίδια, ειδήσεις και πρόβλεψη του καιρού. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από την τηλεόρασή σας πιο εύκολα από ποτέ.

*Μοντέλα τηλεοράσεων Philips 2014 της σειράς 8000 ή νεότερα

Επισκεφθείτε την τοπική συλλογή εφαρμογών Smart TV
Skype™

Skype™

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου και αν βρίσκονται. Με την εφαρμογή Skype™ στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις στη μεγάλη οθόνη χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη κάμερα της τηλεόρασης ή μια προαιρετική κάμερα τηλεόρασης*.

*Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα της κάμερας για κάθε μοντέλο τηλεόρασης

Δείτε Smart TV
Cloud TV και Explorer

Cloud TV και Explorer

Με ολοένα και μεγαλύτερη ποικιλία, η Cloud TV* της Philips σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκατοντάδες κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο. Με το Cloud Explorer μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Dropbox™ μέσω της τηλεόρασης και να δείτε το περιεχόμενό σας στη μεγάλη οθόνη.

*Τα διαθέσιμα τηλεοπτικά κανάλια ποικίλουν ανάλογα με τη χώρα

Δείτε Smart TV
Κοινή χρήση
Χειριστείτε την τηλεόραση με την έξυπνη συσκευή σας

Με την εφαρμογή Philips TV Remote μπορείτε να αλλάζετε κανάλια και να ρυθμίζετε τον ήχο, ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα τηλεχειριστήριο*. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωνής στην έξυπνη συσκευή σας! Επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα από την υπηρεσία "Τώρα στην τηλεόραση"**. Ενημερωθείτε και δείτε αξιολογήσεις και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα με τον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων***. Μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο μεταξύ της τηλεόρασης και της έξυπνης συσκευής ή μεταφέρετε την ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση στο tablet με ένα απλό άγγιγμα.

*Με την εφαρμογή Philips TV Remote στο smartphone ή το tablet σας

**Η υπηρεσία "Τώρα στην τηλεόραση" απαιτεί IP-EPG. Η διαθεσιμότητά της εξαρτάται από τη χώρα/περιοχή και τον πάροχο

***Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων: Απαιτείται EPG. Επίσης, η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εξαρτάται από τη χώρα/περιοχή και τον πάροχο

Δείτε Smart TV
Ψυχαγωγία σε πολλούς χώρους

Ψυχαγωγία σε πολλούς χώρους

Ξεφύγετε από την κλασική τηλεθέαση Η Smart TV της Philips λειτουργεί ως διακομιστής και προσφέρει τη δυνατότητα κοινής χρήσης ψηφιακών τηλεοπτικών μεταδόσεων με μια τηλεόραση multiroom* client της Philips στο δίκτυό σας, για μεγαλύτερη ευελιξία και πιο ευχάριστη εμπειρία παρακολούθησης.

*Ορισμένες τηλεοράσεις λαμβάνουν περιεχόμενο, ενώ άλλες στέλνουν και λαμβάνουν. Ελέγξτε αυτή τη δυνατότητα ανάλογα με το μοντέλο τηλεόρασης.

Δείτε Smart TV
Έλεγχος κινήσεων

Έλεγχος κινήσεων

Θέλετε να χαμηλώσετε τον ήχο ή να αλλάξετε κανάλι; Με μια απλή κίνηση του χεριού σας (χωρίς καν να χρειάζεστε τηλεχειριστήριο), η ενσωματωμένη κάμερα αναγνωρίζει τη χειρονομία σας και κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις.

*Για μοντέλα τηλεοράσεων Philips 2014 της σειράς 8000 ή νεότερα

Δείτε Smart TV με Android™
Φωνητική αναζήτηση

Φωνητική αναζήτηση

Δεν θέλετε να πατάτε κουμπιά; Μιλήστε στο τηλεχειριστήριο και δείτε τα αποτελέσματα να εμφανίζονται στη οθόνη της τηλεόρασης! Η φωνητική αναζήτηση μπορεί να ενεργοποιηθεί και στην έξυπνη συσκευή σας με την εφαρμογή Philips MyRemote.

*Για μοντέλα τηλεοράσεων Philips 2014 της σειράς 8000 ή νεότερα

Δείτε Smart TV με Android™
Έξυπνα τηλεχειριστήρια

Έξυπνα τηλεχειριστήρια

Τι είναι αυτό που κάνει τα τηλεχειριστήριά μας να ξεχωρίζουν; Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα κλασικό τηλεχειριστήριο, προσθέσαμε στα τηλεχειριστήριά μας κάποιες πρωτοποριακές λειτουργίες όπως το πλήρες πληκτρολόγιο Qwerty* στην πίσω πλευρά (που είναι όμοιο με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας) για εύκολη εισαγωγή κειμένου. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία δείκτη* όπως το ποντίκι του υπολογιστή σας για να κάνετε εύκολα κατάδειξη, κλικ και κύλιση. Οι ενσωματωμένοι γυροσκοπικοί αισθητήρες αναγνωρίζουν ποια πλευρά είναι στραμμένη προς τα πάνω και ποια προς τα κάτω. Έτσι, μπορείτε να πληκτρολογείτε χωρίς να ανησυχείτε ότι θα αλλάξετε κατά λάθος κανάλι.

*Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για κάθε μοντέλο τηλεόρασης.

Κοινή χρήση
Χειριστείτε την τηλεόραση με την έξυπνη συσκευή σας

Με την εφαρμογή Philips TV Remote μπορείτε να αλλάζετε κανάλια και να ρυθμίζετε τον ήχο, ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα τηλεχειριστήριο*. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωνής στην έξυπνη συσκευή σας! Επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα από την υπηρεσία "Τώρα στην τηλεόραση"**. Ενημερωθείτε και δείτε αξιολογήσεις και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα με τον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων***. Μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο μεταξύ της τηλεόρασης και της έξυπνης συσκευής ή μεταφέρετε την ψηφιακή τηλεοπτική μετάδοση στο tablet με ένα απλό άγγιγμα.

*Με την εφαρμογή Philips TV Remote στο smartphone ή το tablet σας

**Η υπηρεσία "Τώρα στην τηλεόραση" απαιτεί IP-EPG. Η διαθεσιμότητά της εξαρτάται από τη χώρα/περιοχή και τον πάροχο

***Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων: Απαιτείται EPG. Επίσης, η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας εξαρτάται από τη χώρα/περιοχή και τον πάροχο

Κατεβάστε την εφαρμογή από το iTunes App Store Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play™ Store Δείτε Smart TV
Διπλός δέκτης

Διπλός δέκτης*

Παρακολουθήστε ένα πρόγραμμα, ενώ παράλληλα εγγράφετε ένα άλλο. Έτσι, πάντα θα έχετε κάτι καλό για να δείτε αργότερα.

Δείτε τις τηλεοράσεις

*Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα για κάθε μοντέλο τηλεόρασης.

Σχεδίαση - Καλώς ορίσατε σε έναν καινούργιο κόσμο τηλεοράσεων με εντυπωσιακή σχεδίαση.
Πλαίσια

Πλαίσια

Όσο πιο λεπτά είναι τα πλαίσια των τηλεοράσεων που δημιουργούμε, τόσο καλύτερα συνδυάζονται με το εσωτερικό του σπιτιού σας. Μερικές φορές αυτό που δεν βλέπετε είναι και αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Δείτε τις τηλεοράσεις
Πλαίσια

Πλαίσια

Οι παραδοσιακές τηλεοράσεις έχουν πλαίσιο που αγκαλιάζει την οθόνη σαν κάδρο. Τα δικά μας πλαίσια ελαχιστοποιούν το κάδρο και αυξάνουν την επιφάνεια προβολής, για να βλέπετε ακόμα περισσότερη εικόνα.

Δείτε τις τηλεοράσεις
Βάσεις

Βάσεις

Οι βάσεις μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν τις τηλεοράσεις να φαίνονται ελαφρύτερες και να μοιάζουν σαν να αιωρούνται. Το αποτέλεσμα; Κομψές τηλεοράσεις με υπέροχη εμφάνιση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Δείτε τις τηλεοράσεις
Υλικό και φινίρισμα

Υλικά

Φινίρισμα

Από τα πρωτοποριακά υλικά και τους ουδέτερους, κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τα υλικά και τα φινιρίσματα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε επιλέγονται ειδικά για να δένουν αρμονικά με το εσωτερικό του σπιτιού σας.

Δείτε τις τηλεοράσεις

Το Ambilight σάς προσφέρει μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα, για να ζείτε πιο έντονα αυτά που παρακολουθείτε, παίζετε και μοιράζεστε.


Ζήστε την εμπειρία των
τηλεοράσεων Ambilight

Μάθετε περισσότερα στο