Φωτισμός εξωτερικών χώρων

Δείτε τι μπορεί να κάνει ο φωτισμός εξωτερικών χώρων

Βίντεο - Ζωντανέψτε έναν κήπο τη νύχτα

Ζωντανέψτε έναν κήπο τη νύχτα

The Voemel family has a great garden but lacked the lighting to also enjoy it at night. See how we brought it to life.

Ζωντανέψτε έναν κήπο τη νύχτα

Βερολίνο

Ζωντανέψτε έναν κήπο τη νύχτα

Φωτισμός εξωτερικών χώρων

Οι πρώτες ζεστές ηλιαχτίδες από τον ανοιξιάτικο ήλιο είναι πειρασμός για τους περισσότερους από εμάς να επιστρέψουμε στον κήπο. Αυτό είναι φυσικό φυσικά, οι ημέρες διαρκούν περισσότερο και τα γλυκά (καλοκαιρινά) βράδια το καθιστούν ελκυστικό να μένουμε έξω. Ο καλός φωτισμός εξωτερικών χώρων που είναι και ενεργειακά αποδοτικός βοηθά στο να κάνει τον κήπο ένα φοβερό μέρος για συναντήσεις και ψυχαγωγία.

 

«Ο φωτισμός εξωτερικών χώρων» δεν αποδίδει ακριβώς την ποιότητα και το σχεδιασμό της γκάμας των φωτιστικών στη συλλογή Εξωτερικών χώρων Ecomoods. Πέρα από τα ελκυστικά πλεονεκτήματα που αφορούν την κατανάλωση ενέργειας, ο φωτισμός εξωτερικών χώρων μας κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας υλικά. Αυτό δεν ξεχνά επίσης τους σύγχρονους σχεδιασμούς.

 

Αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές με στυλάτο εξωτερικό φωτισμό

 

Μπάρμπεκιου, πάρτι στον κήπο, πικ νικ αργά τη νύχτα κ.λπ. Χάρη στον εξωτερικό φωτισμό Ecomoods ο κήπος μεταμορφώνεται στον καλύτερο τόπο για συνευρέσεις με την οικογένεια και φίλους σας εκείνα τα γλυκά καλοκαιρινά βράδια. Η ζεστή, λευκή λάμψη από το φωτισμό σάς επιτρέπει να παραμένετε στην αυλή και να απολαμβάνετε τον κήπο έως αργά το βράδυ. Φυσικά με έναν περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο.

 

Πέρα από τα όμορφα και στυλάτα σχέδια, τα οποία είναι επίσης ανθεκτικά και αδιάβροχα, τα φώτα κήπου Ecomoods είναι επίσης καλά για το πορτοφόλι σας. Ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός μπορεί να εξοικονομήσει έως 80% όταν συγκρίνεται με παραδοσιακούς τύπους φωτισμού. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εξωτερικών φωτιστικών, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα κάτι για κάθε τύπο κήπου.

Μια λάμπα δίπλα στην πίσω πόρτα ή μια λάμπα οροφής πάνω από την αυλή είναι πάντα πρακτική. Απλά πρέπει να προσθέσετε λίγα κεριά για να κάνετε την αυλή σας έτοιμη για μια μακριά και απολαυστική καλοκαιρινή βραδιά. Θα θέλατε να απολαύσετε τον υπόλοιπο κήπο σας τα βράδια επίσης; Μπορείτε να φωτίσετε το μονοπάτι του κήπου ή τον κήπο με όμορφα σποτ ισόπεδης εφαρμογής ή βάσεις λάμπας. Η λιμνούλα και το παρτέρι θα δείχνουν επίσης φανταστικά κάτω από το φως των σποτ.

 

Χρειάζεστε λίγη έμπνευση για να προετοιμάσετε το φωτισμό εξωτερικών χώρων και του κήπου; Ρίξτε μια ματιά στις πρακτικές συμβουλές μας για το φωτισμό κήπου.

 

 

 

Φωτισμός εξωτερικών χώρων