Παιδικό δωμάτιο

φωτισμός

Δείτε τι μπορεί να κάνει το φως στο παιδικό δωμάτιο

Φωτισμός παιδικού δωματίου

 

Προσφέρουμε τη σωστή απόδοση φωτός για τις ανάγκες των παιδιών σας. Τα πιο μικρά παιδιά αντιδρούν καλύτερα στον απαλό φωτισμό και οι συνήθειες ύπνου τους μπορούν να διαταραχθούν από τον έντονο φωτισμό. Η Philips θέλει να φωτίσει τον κόσμο τους, επειδή γνωρίζουμε ότι είναι όλος σας ο κόσμος. Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την ευεξία τους, γι' αυτό η ασφάλεια έρχεται πρώτη!

 

Διατηρώντας την ασφάλεια των αγαπημένων σας παιδιών

 

Όλες οι παιδικές μας λάμπες έχουν σχεδιαστεί να ακολουθούν τους ευρωπαϊκούς «κανόνες ασφαλείας για τα παιδιά». Δεν διασφαλίζουμε μόνο την ασφάλεια των παιδιών σας. Χρησιμοποιούμε επίσης υλικά φιλικά προς τα παιδιά όπως (FSC) το ξύλο και μη τοξικές μπογιές. Αποφεύγονται οι αιχμηρές άκρες πάντα και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα καλώδια. Απενεργοποιούνται εάν τα τραβήξετε.

 

Φώτα υψηλής ποιότητας - εξοικονόμησης ενέργειας

 

Η Philips προσφέρει μια γκάμα παιδικού φωτισμού με την τελευταία τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας από λαμπτήρες φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας έως λαμπτήρες LED υψηλής ισχύος.

Συμβουλές φωτισμού παιδικού δωματίου


  • Οι διακόπτες φωτός πρέπει να βρίσκονται κοντά στο κρεββάτι των παιδιών σας, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα φώτα του δωματίου στη μέση της νύχτας, όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.
  • Οι συνήθειες ύπνου του παιδιού σας μπορεί να διαταραχθεί από τον έντονο φωτισμό, επομένως συνιστώνται τα απαλά, πιο θερμά φώτα για το δωμάτιο των μικρών παιδιών.
  • Πάντα να διαλέγετε ασφαλή για τα παιδιά υλικά που περιλαμβάνουν μη τοξικές μπογιές και μη αφαιρέσιμα εξαρτήματα.

Δημοφιλείς λάμπες παιδικού δωματίου