Οικιακό γραφείο

και φωτισμός μελέτης

Δείτε τι μπορεί να κάνει το φως στο Οικιακό γραφείο και στη μελέτη

Λαμπτήρες οικιακού γραφείου και γραφείου

 

Αυτές τις ημέρες όλοι περνούμε ώρες σε έναν υπολογιστή, είτε για εργασία είτε για χαλάρωση. Εάν θέλετε να παραμείνετε αυτοσυγκεντρωμένοι θα χρειαστείτε τον κατάλληλο φωτισμό οικιακού γραφείου.

 

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα λαμπτήρων γραφείου, τοίχου και δαπέδου για να εκπληρώνουμε τις ανάγκες όλων. Οι φοιτητές μπορούν να βρουν πολύχρωμες, διασκεδαστικές λάμπες για να ταιριάζουν το δωμάτιο μελέτης τους ή το υπνοδωμάτιό τους. Εάν ψάχνετε για πιο κομψά σχέδια λαμπών, οι εργονομικές λάμπες γραφείου που τραβούν την προσοχή θα ταιριάξουν σίγουρα με το γούστο σας.

 

Φώτα μελέτης: εύκολα στα μάτια

 

Οι λάμπες γραφείου μας παρέχουν έντονο φως και δίνουν στα μάτια σας επαρκή υποστήριξη, έτσι είναι ευκολότερο να παραμείνετε αυτοσυγκεντρωμένοι. Αυτό αυξάνει επίσης την παραγωγικότητα και βοηθά σε δραστηριότητες όπως η μελέτη, η εργασία και η ανάγνωση. Οι λάμπες γραφείου μας διαθέτουν λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας από οικολογικές αλογόνου έως την πιο πρόσφατη τεχνολογία LED, παρέχοντας θερμό λευκό φως που είναι εύκολο στα μάτια. Με το φωτισμό οικιακού γραφείου και μελέτης της Philips παραμένετε ζωηρός επί ώρες και αποδίδετε καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Συμβουλές φωτισμού οικιακού γραφείου


  • Τοποθετήστε τη λάμπα γραφείου στην αντίθετη πλευρά του κύριου χεριού σας για να μειώσετε τις σκιές όταν γράφετε ή διαβάζετε.
  • Στρέψτε την οθόνη του υπολογιστή σας μακριά από το φυσικό φως της ημέρας και από τη φωτεινή δέσμη της λάμπας γραφείου το βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε να έχετε την αντανάκλαση από την οθόνη του υπολογιστή σας στα μάτια σας.
  • Φροντίστε ότι η λάμπα γραφείου σας έχει αρκετή απόδοση φωτός για να καλύψει ολόκληρο το χώρο εργασίας σας και ότι μπορείτε να κατευθύνετε το φως μελέτης εκεί όπου το χρειάζεστε.
  • Χρησιμοποιήστε φώτα εργασίας συνδυαστικά με γενικό φωτισμό για ανάγνωση και γραφή. Αυτό βοηθά στην πρόληψη της καταπόνησης των ματιών.

Δημοφιλής φωτισμός οικιακού γραφείου και λάμπες γραφείου