Φωτισμός μπάνιου

Δείτε τι μπορεί να κάνει το φως στο μπάνιο

Φωτισμός μπάνιου

 

Ο φωτισμός μπάνιου πρέπει να είναι πάντα έτοιμος για προκλήσεις. Πρωί πρωί πρέπει να είναι αρκετά φωτεινός για το ξύρισμα, το μακιγιάρισμα ή την τοποθέτηση φακών επαφής. Αλλά ο φωτισμός μπάνιου πρέπει επίσης να είναι χαλαρωτικός όταν θέλετε να κάνετε ένα μπάνιο στο τέλος της ημέρας.

 

Ασφαλείς λαμπτήρες μπάνιου, απόλυτα κατάλληλοι για υγρά περιβάλλοντα

 

Οι κομψοί λαμπτήρες μπάνιου μας είναι σφιχτά σφραγισμένοι και είναι κατάλληλοι για υγρά περιβάλλοντα. Το μπάνιο διαιρείται σε τρεις ζώνες υγρασίας· γι' αυτό όλοι οι λαμπτήρες μας κατατάσσονται στις κατηγορίες IP23, IP44 ή IP65. Λαμβάνουμε προσεκτικά υπόψη μας τα υλικά μας και την απόδοση, γιατί η ασφάλειά σας και η ευεξία σας είναι σημαντικές για εμάς.

 

IP μπάνιου

Υψηλής ποιότητας λαμπτήρες - φως εξοικονόμησης ενέργειας

 

Η Philips προσφέρει μια γκάμα φωτισμού μπάνιου με την τελευταία τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας από λαμπτήρες φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας έως λαμπτήρες LED υψηλής ισχύος.

 

Συμβουλές φωτισμού μπάνιου


  • Ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε έναν καθρέφτη είναι από πάνω και από τις δύο πλευρές. Ο φωτισμός καθρέφτη πρέπει να εκπέμπει φως στο πρόσωπο για να εξαλείφει όλες τις σκιές.
  • Για το ξύρισμα ή το μακιγιάρισμα είναι καλύτερα η συμπλήρωση γενικού φωτισμού με φωτισμό εργασίας.
  • Για το περιβάλλον, ένα φως τοίχου μπορεί να προσθέσει όμορφες πινελιές και να μεγαλώσει το χώρο του δωματίου.
  • Η ντουζιέρα είναι ένας δευτερεύων χώρος για φωτισμό εργασίας. Περιλάβετε ένα ή δύο χωνευτά σποτάκια με IP65 πάνω από τη ντουζιέρα και κοντά στο μπάνιο.
  • Η εγκατάσταση ρυθμιστών έντασης σάς δίνει πλήρη έλεγχο της ποσότητας φωτός που θέλετε ή χρειάζεστε σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Δημοφιλής φωτισμός μπάνιου